Posten

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Posten er extremt treige!

Aldri stol på posten. Posten er et leveringsfirma og egen avis. Posten er drevet av psykopatiske funskjonshemmede som bruker livet sitt på å levere stygge homseaviser. Dessuten drikker alle i posten etter jobb og på jobb. Folk flest bruker "ExtremPost" istedet for posten. De som bruker posten er like mongo som de som driver det. De som er ansatt i posten har aldri fri men noen ganger skulker dem for å fiske ulovlig fisk. Lederen av posten heter Hackmit McPost. McPost driter i at ansatte skulker for han kjører rundt med posten selv i en lada 3d og reklamerer for hullete sokker. Posten pleier å ha 5-6 kunder hver dag på grunn av dårlig service. Samtidig som McPost kjører rundt med posten i lada 3d hører han på viking country som er ganske gammel årgang. Sekretæren til posten har gått 3 år på skole og kan knapt skrive rapporter og betale regninger uten å bli sjokkert. Nestleder av posten heter David McMail og har ansvaret for å finne unyttig stoff for leserne. Han har også ansvaret for å besvare klagemailene som han får opp til 500-600 hver dag. Posten klarer seg for at Viking country bandet støtter dem med 100 kr per måned. Postkontoret er en brakke som er 2 meter bredde og 5 meter lang. De får knapt plass til trykkemaskinen som er fra 1989. De tjener på at leserne sender klager via sms (100,-) og ringer (120,- pr minutt) Det vil si at de tjener ganske mye på bare klager. Klagene blir også sendt på e-post men det koster 500,- pr mail. Leserne vet selvsagt ikke om at det koster penger å klage. Har du sett reklamen på posten? Der de sier at de har masse å gjøre hver dag men dette må du ikke tro på for dette er ren bullshit. Er du først blitt et medlem av posten er det ingen vei tilbake. Alle i posten bruker spygrønne reguleringer som også er samme årgang som trykkemaskinen. Posten er også sponsor for bladet "Vi menne menn" som er drevet av David McPost. "Vi Menne Menn" er etter Nrk's vurdering verdens styggeste ukeblad. I Menne menn blir det fortalt om Elton johns hat til jenter og sopp. På forsiden av det første bladet av "Vi Menne Menn" får vi se Elton John splitter naken med en pute foran skrittet. Posten og ExtremePost er dødsfiender. Posten leier stadig mongolide bombemakere for å sprenge trykkmaskinen til ExtremePost men hver gang noen prøver å lage en bombe eksploderer den når de mangler rosemalingen på bomben. Posten er en gjeng uerfarne som liker å vete til senger i skeidar. De tar det som er rampestrek. Nestlederen David McMail bor som regel i Kautokeino men postkontoret er i Oslo så han pendler hver dag. De 6 kundene til posten er George w Bush, Michael jackson, vokalisten i tokio hotel, Øystein sunde og tullekanalen som ofte tar stoff derfra. Bush liker posten på grunn av at de har masse gamle tullehistorier om krig og elendighet fra 1950 tallet. Michael jackson liker også posten veldig godt for posten trykker ofte sanger som han har fått fra Telenor og fordi det er så masse barnemishandling.


I posten står det aldri noen seriøse nyheter som er verdt å lese men bare siamesisk sludder som David McMail har fått på mail fra et land nede i Afrika. Superman er imot denne avisen på grunn av det aldri står noe om han der untatt at han er en sau i forkledning. Her er en vits som er oppfunnet av posten bare for å virke enda mer idiotisk: "Alle bavsnittarna hjalp til med posten, untatt bente det var henne de sendte. Alle i posten ler av denne vitsen hver eneste dag untatt de som skulker for å fiske ulovlig. I tilleg på postkontoret har de masse råtne jukkaplanter rundt for å forhindre at folk ikke skal komme inn + at de har et skilt som det står: "Back off!" Det tror de hjelper skikkelig men desverre kommer det folk fra Stortinget for å klage hver dag. Dette gjør posten veldig irritert og de fleste i posten er samfunnsfiender. Alle de ansatte er hentet fra Polen ved hjelp av å smiske med skyhøy lønn som de ikke får. De ansatte fra polen skjønner ingenting av lønningene men de tror det er mye siden det er en annet valuta enn i Polen. Til slutt så må jeg fortelle at McPost snart går konk for at de ansatte fra polen har blitt litt mer ops på hvilken lønninger de får så snart så vil de ha større lønninger tenker jeg.

Posten ha en årlig festival, som også er kjent som sommerferien. Den består av de skal jobbe ekstra mye, lever 9x det vanlige med reklame bare for å irritere.