Postmodernisme

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

For å vite hva postmodernisme er, må man først vite hva det ikke er. Postmodernisme er for eksempel ikke en type skokrem. Allerede nå vil en postmodernist (eller hva han, det er aldri en person av hunnkjønn av en eller annen grunn, nå kaller seg selv) hevde at jo, det er det:

«Utledet fra de psykososiale strømningene man kan undergrave fra etterdønningene av marxistisk teori, har jeg kommet fram til den temporære konklusjon at postmodernisme er et metaforisk uttrykk for den euforiske følelsen av å innsmøre en høyesterettsjustitiarius' flagellerte tøfler med beige skokrem, ergo er postmodernisme en type skokrem.»

- Random postmodernist

Likevel tar postmodernisten helt fullstendig feil. Postmodernisme er ikke en type skokrem, og det postmodernisten egentlig sier, hvis man ser bak de lange, kompliserte ordene er:

«Jeg har en mastergrad i svada fra Universitet på Vås, og for at ingen skal forstå at jeg er et ubrukelig menneske lever jeg på å gå ut i media med meningsløs kritikk mot folk jeg egentlig er enig med.»

- Den samme postmodernisten

Nå vil denne postmodernisten hevde at nei, det er ikke den samme postmodernisten som sa det:

«Hvis man interpolerer det postapokalyptiske paradigmeskiftet nydesublimasjonen bringer, vil man eventuelt forstå at mitt egoistiske jeg aldri har eksistert før, og aldri kommer til å eksistere mer. Ergo er ikke jeg meg, og du er ikke deg, og jeg er ikke det relativt tilfeldige såkalt "postmodernistiske" individet i begynnelsen av artikkelen.»

- Fortsatt den samme postmodernisten

Igjen har postmodernisten helt fullstendig feil. Det han egentlig sier er dette:

«Jeg er en fjott som ikke tør å ta ansvar for det jeg gjør. Likevel velger jeg å leve jeg verdens mest kjedelige liv.»

- Denne postmodernisten igjen, da.

Der ser vi igjen at en postmodernist er en fryktelig kjedelig person, og...

«Og forresten heter jeg Petter. Jeg er ikke en fryktelig kjedelig person. Hvis vi dekonstruerer begrepet kjedelig vil vi etter mye opp- og nedkonstruering komme fram til ordene "skjede" og "ligg", noe som vil tilsi at jeg er en heterofil person som får masse ...sånt derre der.»

- Petter Postmodernist

Jeg tror du tar poenget nå. Petter Postmodernist er en særdeles kjedelig person. Hvis han sier noe annet viser vi han dette bildet av en hund i Star Trek-kostyme: Dog-star-trek-costume.jpg

«OK. Du vinner.»

- Petter Postmodernist

Hurra! Vi vant! Gjennom ekte postmodernistisk dekonstruksjon har vi dekonstruert en annen postmodernistisk dekonstruktør så grundig at vi selv har blitt infiltrert av postmodernistisk psykobabbel. Men vent nå litt. De kommer for å ta meg! Assister sjeleligheten til mitt indre egoistiske jeg! Postmodernistiske dekonstruksjonistiske udøde konsumerer mine materielle byggeklosser!