Potetgull

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Potetgull.jpg

«Tar henne bare hvis hun lover å ikke snakke mer»

- Jonas Lie om Vendela

«Disse er jo bare salt!»

- Familien Jensen

Potetgull er "sprø" gule flak som frityrstekes på arsenikkfabrikken i Oslo. Etter at potetene er frityrstekt blir de lagt ut for å saltes av MacGyver. Chuck Norris fikk som kjent monopol på all potetgull i 1833, men måtte slutte bisnissen på '20 tallet da potetgullforbudet ble vedtatt. Da var det mange som solgte potetgull ulovlig på ulike barer og offentlige toaletter. Politiet gjennomførte en razzia, og avdekket store mengder chilinøtter også. De kom fram til at den eneste måten å bli kvitt det på var å spise det. Etter det har det bare vært potetgull på markedet.

Sniffing av potetgull[rediger]

Sniffing av potetgull går teknisk sett ikke an med mindre du har veldig store nesebor.

Uncyclopedia Puzzle Potato Notext.png
Ikkepedia har en artikkel som er fullstendig irrelevant for denne artikkelen.
48px-Face-surprise.svg.png Denne brukeren er villig til å hjelpe nye brukere. Legg igjen en beskjed her.


Lift-off.jpg Denne brukeren har tatt fullstendig av med å lage brukerbokser og maler!Historie[rediger]

Potetgullet kjem fra naboen, det er naboen som griller den på grillen sin, fordi ho elsker lukta av nygrilla potetgull. Det er også derfor det er så vanskeligt å få kjøpt det på butikken no. No skal eg fortelle deg ei historie frå ein gong eg skulle kjøpe en eller to potetgullpøsar (potetgullposer). Eg var på rema og fekk plutselig veldig lyst på noko potetgull. Eg gjekk i kassabå betalte og kom meg heim. Når eg va heime tenkte eg "kvifor ikkje ete noko potetgull?!", eg tok fram dissa 3,43 pøsane(posene) med potetgull som eg hadde kjøpt. Eg satt meg i sofaen og fant ut at eg mangla 5 stykk! Eg lurte på kor dei hadde vore ta, men d va då eg såg ein svart røyk komme opp over hekken. Eg sprang bort for å sjå, og der stod ho, ho stod der og grilla 12 av potetgullpøsar mine. Eg blei kjempe sint!! Eg sprang bort for å ta dei, men då kom det 6 høne med ei rake og prøvde å slå meg. Eg vart so redd at eg berre sprang heimatt. Så berre gjekk eg random inn på kjøkkenet og såg ut kjøkenglaset, og der var det 23 flyge so flaug baklengs med 14 av mine potetgullpøsar so eg hadde kjøpt tildlegare den dagen. Etter set såg eg ikkje til potetgullet mitt lengste:(Potetgull er egentlig flass fra hodebunnen til Ole brum. Ole brum pleier å svømme i kloakken så derfor får han så lett tør hud. Det er også lagd av tåneglene hans. Tåneglene er sprøe og salte så derfor er de gode å sutte på. Han pleier å putte paprika i sokken for å få paprika smak. Ole brum liker potetgull.

Bruksområde[rediger]

Potetgull er laget for at folk skal bli fettete på fingrene og ikke ta på playstationkontrollene sine, selv om de fleste gjør det likevel. Dette kan da føre til at den glipper ut mellom hendene dine, lander hardt på gulvet og blir tilintetgjort, og da blir det trist stemning i stua.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
Steamroller.JPG Stop hand transparent.gif DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand transparent.gif
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!


Levering og emballasje[rediger]

Potetgull leveres sammen med et tilsetningsstoff kalt E0 (eller luft), inne i en pose laget av plast.