Potetmos

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Potetmos ( også kalt etter utledninger ``pottetmos``) er poteter som har blitt tråkka på av mennesker fra hele verden. Disse potetene blir solgt veldig dyrt fordi det er tilsatt sjokolade og sjokoladene kommer jo selvfølgelig fra menneskenes føtter (Fotsopp).

Så klart vi stjeler.[rediger]

  • Potetmos er ikke bare vanlige poteter, men poteter over hele verden som har blitt most. Vi skal selvsagt ikke anbefale noe til noen her, men vi anbefaler og aldri å betale for mat på butikken. Og da spesielt ikke potetmos.
Advarsel

Hvis ingen lager potetmos, så blir det masse kaos! Ikke spis potetmos med sjokolade; det er den verste desserten! ^-^


Hvordan man lager potetmos er en kunst de færreste får til.[rediger]

Først må du plukke potetene opp fra åkeren. Dette gjør du ved at du setter deg ned på huk, bruker armmusklene dine, trekker opp poteten og legger den i kurven eller hatten eller hvor enn det måtte behage deg. Deretter (som nevnt), du eller andre tråkke på de. Den eneste måten og gjøre det på er ved å bruke beinmusklene dine. Bruker du armmusklene din på denne oppgaven tar det nok lang tid å tråkke de ferdig most, men noen sier at arm-pressede poteter er en delikat og grom-god opplevelse som bare de fineste ganer kan oppfatte. Saltet i potetmosen kommer selvfølgelig av det salte svetten under føttene dine . Heldigvis er den gratis så vi slipper å stjele mer. Deretter putter du dem i brukte resirkuler-bare potetmos poser og sender de til butikken . Der noen kan stjele dem.

Hvis du spiser potetmos sent på kvelden kan du få AIDS, kreft, hjertesykdommer og bli hjerne lam!