Potetsalat

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Potetsalat er grunnstoffet i de fleste våpen og bomber. Det er til gjengjeld veldig morsomt å si.Dette grunnstoffet ble oppdaget rundt 1000 f.kr. Og er blitt avbildet og dyrket som en gud siden år 800 f.kr. Potetsalat vokser mest på Svalbard og på sørpolen, og det ble forbudt å importere i store deler av Europa pga det kan gi deg syke hallusinasjoner om at du treffer Harry Potter. Potetsalatimportering er ellers svært utbredt i Canada og på Madagaskar, hvor de tørker den og tenner den på. Dette er veldig vanlig på festdager som 17.mai, og star wars dagen, fjerde mai.

Familie og barndom[rediger]

Moren til potetsalaten er Britney Spears, og faren er Einstein. De har vært gift i 69 år, og potetsalat har fire søsken. Han vokste opp i trange kår i Liechtenstein. Han ble utvist fra rundt 20 skoler pga hans elendige oppførsel. På fritiden pleide han og sitte å lese om svartedauen, noe som gjorde ham så deprimert at han ble emo i sine ungdomstider. Han ble alvorlig syk som 15 åring, etter overdreven potet spising, noe som gjorde han til mer av en salat en et menneske. Foreldrene til Potetsalat ble veldig skuffet over dette, og han ble avskåret som både arving og sønn. Potetsalat er hemmelig gift med Byggmester Bob, og de har adoptert fire barn fra Etiopia. De heter Bob, Berit, Calle Claus og Femtiåtter'n.


Potetsalats makaroni-teori[rediger]

Siden Potetsalat er i slekt med faren, Einstein, måtte han nødt til å ha en eller annen teori. Siden Potetsalat alltid har elsket makaroni, ble det til makaroni-teorien. Den henger sammen slik at man gjetter på hvordan man setter sammen den perfekte makaroni. Potetsalats makaroni, består av dopapir , gaffateip , mel , kransekake , gluten, og en liten pose kjærlighet. Stek denne røren på 6000 grader i 58 timer, og når den har oppnådd en militærrosa farge, er den klar til å taes ut. Da får man, i følge Potetsalat selv, den beste makaronien noensinne. Vi har aldri hatt muligheten til å prøve dette ut, ettersom vi ikke har kapasitet til det.