Prell

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Prell, (fra Latin «Prellesinus Snusprelius», som betyr «kur mot alt») er benevnelsen på en gruppe legemidler som brukes i behandling mot kreft, høyt blodtrykk, impotens og brune tenner. Prell er videre kjent for sin kur mot Diabetes type 1, samt som IQ-doping for personer i alderen 13-16 år.

Historie[rediger]

Prell ble oppfunnet av Svenskekongen i år 127 før kristu død ved et uhell. Etter et dobesøkFilosofi nattklubb bommet kongen på hullet og traff i stedet ramma på klosettet i det han skulle lette på trykket. Uheldigvis lå det en stripe kokain samme stedet på ramma, noe som ga en kjemisk reaksjon og skapte den første prellen, noe Svenskekongen senere fikk Nobelprisen i Kjemi for. Diabetikeren Ari Behn var den første som ble kvitt sykdommen, da han var nestemann i dokøen og så sitt snitt i å prøve, som han sa, "Denne vulgære fartstripen med meg som sin bil, på sin vei. Det var oss to, og jeg visste at han ville bli min luftballong på ferden videre".

Det viste seg at Svenskekongen kun hadde drukket Becherovka og spist sigarer den siste uken, noe han fortsatte med til sin død i 1434, 1561 år gammel. På dette tidspunkt hadde forskere klart å putte prellen i poser. Snus kommer fremdeles fra det gjenværende av hans kropp, og lagerbeholdningen pr. i dag sies å være 1300 tonn. EU har utlyst totalt 11 stillinger der de søker frivillige til å ofre sitt liv for medisinen og leve på samme måte som Svenskekongen gjorde.