Primstav

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Primstav laget i såkalt treverk. Oppdaget ved en tilfeldighet under renovasjonen av kjelleren til Fellesmeieriet på Kalbakken i 1984.

Primstav er et synonym for mannelig kjønnsorgan, men kan også brukes som peispynt. Selv om det finnes mange primstaver rundt om i verden, er det kun en original. En veltrent, spenstig, dog gammel gymlærer, besitter originalen, med justerbar lengde og bredde. Denne gymlærerens primstav kan også brukes som lasso og brannslokningsapparat, førstnevnte brukes til å fange elever i flukt, mens sistnevnte brukes til det logiske, nemlig nedkjøling av varme elementer, eller såre, vitale kroppsåpninger. Historien til primstaven begynte i 2005, da en gjeng geniale gutter etter mye research fant ut hva det egentlig er. Etter det har det bare utviklet og utviklet seg, og det viser seg at alt ligger bak en enorm konspirasjon.

Ordet "primstav" stammer ifølge litt usikre kilder fra en pent dekorert trepinne, trolig brukt til utvinning av melkeproduktet prim (derav navnet). Den originale primstaven anses å være "gammal som alle haugene" ifølge nyere forskning.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.