Pytagoras

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


Pytagoras( f. 1 f.kr,død 90 e.kr ) var en tidligere maltesisk kles-designer i Roma, som er mest kjent for å ha oppfunnet stilen ved å bruke hvite tennissokker og mokasiner. Han har i senere tid fått æren av kattegangen, og brukte det som metode for å vise frem de nye kolleksjonene sine. Navnet "Pytagoras" betyr "mannsjåvinistisk-bedreviter-av-rang" og er opphavet til dagens uttrykk "klesdesigner".

Pytagoras´metode, kattegangen, har sitt opphav ved den gamle metoden som ble brukt av Pytagoras når han lagde motemoloer. Han skøyt Romas gatehunder med sprettert og flådde dyrene senere. Grunnen til at det ble hetende "kattegangen" og ikke "hundegangen" siden det var av hundeskinn, var at Pytagoras mislikte tanken på varm pizzaost i ganen om han noensinne ville blitt tilbudt det av en annen "mannsjåvinistisk-bedreviter-av-rang" som faktisk likte katter.

På Pytagoras´ fødselsdag da han ble 99 år, feiret han ved å spise pizza med ekstra ost. Han brente ganen og mistet stausen som "mannsjåvinistisk-bedreviter-av-rang". Han ble sendt i kvinnefengselet ved en feil, da fengseldirektøren ble bestukket av Pytagoras´konkurrenter med den kattunge.

Pytagoras døde i en håndbaks-duell med en annen kvinnelig insatt. Han ble frastjålet tittelen som "mannsjåvinistisk-bedreviter-av-rang" og fikk tildelt et kallenavn som han skulle bli kjent som i ettertid. Kallenavnet var "Kattungen"

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy