Pytagoras

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk


Pytagoras[rediger]

Pytagoras( f. 1 f.kr,død 69 e.kr ) var en tidligere maltesisk kles-designer i Roma, som er mest kjent for å ha oppfunnet stilen ved å bruke hvite tennissokker og mokasiner. Han har i senere tid fått æren av kattegangen, og brukte det som metode for å vise frem de nye kolleksjonene sine.

  • Navnet "Pytagoras" betyr "mannsjåvinistisk-bedreviter-av-9/11" og er opphavet til dagens uttrykk "klesdesigner".

Den første moteguruen.[rediger]

Pytagoras hadde flere elever, og han blir derfor også regnet som den første moteguruen. Tilhengerne hans ble kalt pytagoreere, og pytagoreerne er kjent for tanken om at alt er tull.

  • Tull er nøkkelen til å forstå verden.

Pytagoreere var fan av naturlig tull, så null tull eller negativ tull fantes ikke i grekernes fatteevne. I neste avsnitt lærer vi hvor glad Pytagoras faktisk var i tull.

Pytagoras´ setning sier at:

  • albue2+bamse2=cabincruiser2.

For dere som ikke forstår denne avanserte likningen, så betyr det at du rett og slett kommer veldig langt med å kvadrere en albue og en bamse, fordi summen blir en kvadrert cabincruiser. Og det er den beste typen cabincruiser.

Mannsjåvinistisk-bedreviter-av-9/11.[rediger]

Drikking var utbredt på Pytagoras tid. Man drakk både vann og frukt jus. Pytagoras var så lei av at folk drakk opp alt jusen hans, så han designet en spesiell kopp, som kalles Pytagoras kopp, som gjør at hvis ikke Pytagoras får mest, får ingen noe.

  • Må ikke blandes med Mensen-koppen.

På Pytagoras´ fødselsdag da han ble 99 år, feiret han ved å spise pizza med ekstra ost. Han brente ganen og mistet stausen som "mannsjåvinistisk-bedreviter-av-9/11". Han ble sendt i kvinnefengselet ved en feil, da fengseldirektøren ble bestukket av Pytagoras konkurrenter med den kattunge.

Pytagoras døde i en håndbaks-duell med en annen kvinnelig innsatt. Han ble frastjålet tittelen som "mannsjåvinistisk-bedreviter-av-9/11" og fikk tildelt et kallenavn som han skulle bli kjent som i ettertid. Kallenavnet var "Kattungen"'


Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!