Qatar

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Qatar er helt tydlig et land for alle som liker late og solskinnsfulle dager. Landet grenser til Saudi-Arabia som også er populært kalt terroristenes land. Det er ikke mange som vet om det ennda, men her i Qatar finner du noen av verdens rikeste og lateste personer. Ca 99% av befolkningen består av pakistanere og andre terrorister som jobber "raua" av seg for en liten luselønn.

Geografi[rediger]

Doha

Qatar ligger ved siden av Saudi-Arabia. Landet har ikke vann så en løsning på problemet var å inngå en avtale med Norge slik at det blir importert vann i bytte med olje slik at de inkompetente nordmennene kan fortsatt leve i beste standard nå som oljen snart tar slutt. Kort beskrevet er landskapet slik: ørken med sanddyner og saltbassenger. Klimaet er ekstremt varmt og tørt. Temperaturene ligger på mellom 60 og 90°C, men kan overstige 120°C. Det regner aldri og det kan nesten sammenlignes med å være i Helvete.


Kultur og politikk[rediger]

Veldig få er innbyggere i Qatar har qatarsk statsborgerskap. Det er fordi det strenge styret har kjørt en ekstrem opprydning i befolkningen. Det kan nesten sammenlignes med filmen "300" der bare de beste og sterkeste overlever. I de fleste land ville dette ha ført til et betraktelig problem, men i dette årtusenet er det svært lett å få tak i billig arbeidskraft... og ja du tenkte riktig, arbeidere fra India og Pakistan.


Omkring 98% av befolkningen er muslimer, 2% kristne. Dette skyldes at det befinner seg 2 amerikanske statsborgere (CIA) som jakter på Osama Bin Laden. Statsreligionen i Qatar er islam. Utøvelse av andre religioner er strengt forbudt og straffes etter humørsvnigningene. Det kan være straffer fra 200 piskeslag til voldtekt og tortur.

I desember 2007 arrangerte Qatar "Pain Olympics" som resulterte med 35% nedgang i fødselsstatestikken.

Økonomi og næringsliv[rediger]

Daglige hendelser i Qatar

Råoljeproduksjon til Norge og delvis til USA er den viktigste industrien. Olje og gass står for 85% av eksportinntektene. Eksporteringer av Koranen står for de resterende 15%. Myndighetene i Qatar har prøvd i mange år å løse vannproblemene helt til Jens Stoltenberg dukket opp på døra og forhandlet en avtale slik at de sikret seg daglig vann i bytte mot olje.

Kommunikasjon og transport[rediger]

Qatar har et dårlig utbygd veinett. Først bygger de en vei, og så river de den opp igjen for å grave ned diverse internettkabler som er svært viktig siden Qatar drømmer om å bli en ledende nasjon i spillet WOW. Qatar har ikke jernbaner eller annen offentlig transport for å unngå diverse terrortrusler, men også for å unngå beføling av kåte menn på busser og tog. Kvinner har ikke lov til å kjøre bil, men det har oppstått situasjoner der kvinner har følt en så stor trang for å kjøre bil at de har tatt til drastiske situasjoner som å endre sitt kjønn. Derfor kan alle verdens transseksuelle takke Qatar for å ha vært i fronten av å "oppfinne" dette spesielle kjønnet.

Telekommunikasjonen er moderne med internasjonale forbindelser via både satellitt slik at de hele tiden skal være først ute til å laste ned de nyeste patchene til spillet WoW og for å kunne jukse i spillet med en såkalt speed hack. Bakgrunnen til dette er fordi den store satelitten tilfører brukerne i Qatar enorm bredbåndytelse. Det er snakk om opptil 4GB linjer.

Myndighetene i Qatar hevder også at telehiv blir et større og større problem i landet, og har søkt om bistand fra andre land for å bli kvitt problemet, og vi dumme godsinnede nordmenn har gitt over fire millioner kroner til dette prosjektet. Beklageligvis er det ingen som kan bekrefte at pengene ble brukt på det de skulle brukes til.

Land i Asia
· Afghanistan · Armenië · Azerbeidzjan · Bahreïn · Bangladesh · Bhutan · Brunei · Cambodja · China · Cyprus · Filipijnen · Georgië · India · Indonesië · Irak · Iran · Israël · Japan · Jemen · Jordanië · Kazachstan · Kirgizië · Koeweit · Laos · Lengevekijstaan · Libanon · Maldiven · Maleisië · Mongolië · Myanmar · Nepal · Noord-Korea · Nynorge .Oezbekistan · Oman · Oost-Timor · Palestina · Pakistan · Qatar · Rusland · Saoedi-Arabië · Singapore · Sri Lanka · Syrië · Tadzjikistan · Taiwan · Thailand · Tibet · Torarnistan · Turkije · Turkmenistan · Verenigde Arabische Emiraten ·Viet Nam · Zuid-Korea ·
.