Queen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Brian May med gitar. Håret er fullt av krøller.

Queen ble dannet av Freddie Mercury, en Indisk Gud, også kjendt som Keiseren av England (ca.0005-1991), rundt 1986 til sammen med to andre kongelige jordvesener, Brian May XII av Middlesex og Roger Taylor, prinsen av Norfolk, som spilte henholdsvis på blandt annet fiolin og kontrabass. Etter sju henrettelser av håpefulle celloister på prøvespill bestemte de seg for å gå for John Deacon, en muldvarp. I tillegg til å være en god cello-spiller var han også en av de fremste triangelister i kongedømmet. Freddie spilte xylofon … med tennene (det anslåst at han hadde 78 tenner til sammen).

  • Freddie Mercury, som øverig var gift med Ozzy Osbourne og disse hadde 7 barn sammen (engentlig 8 men han siste var MacGyver og ble slikket på så mye at Lars Sponheim, en manlig prostituert på kirkenær måtte abortere han.

Freddie døde forøverig ikke av aids, men da han ridet på kongekrabber på island, for å så dette ned og bli spist av kongen dems, Alice Cooper.

  • Brian May: Kjent som god venn av den norske forbryteren David Toska, og føler dragning mot antiloper. Brian May ledet også 9 ekspidisjoner til marsj, med romfarkosten som het L.I.C.K.M.I.A.S.S som står for Lange Idretts Chivoavaa Kreftpasienter Med Illeloktende Rompeskum Asosiations Sveriges Svenskesnus.
  • John Deacon: John Deacon runker til døde ekkorn, og minner sterkt om en mulvarp. Sønn av vår alles Kong Harald. 9. juli 1944 syklet John Deacon over atlanterhavet for å fange blåhvaler. Han lyktes ikke og reiste til Sveits for å kjøpe undervannsklokker til valende. Da ble hvalene så glade at de dro til Finland for å danse Cossack med Jan Thomas. Nes eldrehjem og Olli dro også til Finland og skjøyt hjelpeløse frosker som lå i hi på vinteren.
  • Roger Taylor: Også kjent som Roald Dahls høyre hånd. Han sørget for rent drikkevann da han gravde seg gjennom den 20000 meter dype isen på syd polen. Det som var stort, var at Nigger Finano Mugerkuk Mehicano fant Erna Solberg død 15000, og tinte henne opp å giftet seg (IKKE) med henne. Hun var død i 89123412341235346145 år, og det gikk rykter om at taylor var negerofil. Hun våknet imidlertid til liv når lynet traff henne igjen oppe på taket, i etter å ha hatt... ja du vet hva