Rådyr

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Rådyr er heller dumme, hjorteliknende skapninger som løper rundt om kring i skogen i en uforskammet høy fart tilsynelatende uten mål og mening. Det sies at de stammer fra månen der de var vant til å hoppe skjødesløst høyt for å bli kvitt snørr, vi har derimot en letthetskraft, spesiellt i norge som gjør dette vanskelig.

Rådyr er veldig gode å ha i salat, men de er rådyre og brukes derfor lite.Jakt01.jpg

Bildet viser en hund som har fulgt undertegnedes råd og sprettet opp ett rådyr. Hunden er derimot iferd med å forsyne seg av Rådyrbukkens edlere deler, noe som er imot uglekonvensjonen av 1843. Hunden vil bli straffet ifølge paragraf §14 avsnitt sju i samdyrsloven, her står det "det gjeldende dur som har gitt efter for en slik trang vil få sine bryster smerteligt fjernet med hår og hud". Selv om tilstanden til Bukken kan sies å være noget kritisk, vil den få (gennopp)reisning. om Rådyrets tilstan tilsier at emnet ikke har bruk for pengene, går de til veldedighet, muligens til Skrue McDuck da han har blitt bestjålet og voldtatt av B-gjengen.


Forplanting (P**ing)[rediger]

Rådyr formeres ved at mannen legger egg i et tre, men hunnen går til en elv og spruter sine sædceller på en fisk, da blir egene befruktet, og rådyrbabyene har vinger til de er fire måneder, tre dager, to timer og fjorten minutter gamle.

Det er dokumentert at de løper omkring hele året rundt og boller som gale kaniner.spesielt på Ytterøy i Nord-Trøndelag. Der har det blitt en festlig happening og sosial samling å møtes og se på rådyr som har seg i den frie natur. Når det gjeler selve akten kan lite sies, det er som det bruker å være, Bukken kommer i en rasende fart med hornene først, og stanger dem rett opp i rompa til Rådyrgeita. De får ikke unger av dette selvsagt, den akten er forklart ovenfor.

Tankegang[rediger]

Rådyr tenker rett og slett så lite at de har gjeld på sunn fornuft. Det eneste som kan tilskrives deres tankegang er deres syke trang til å bli påkjørt-helst drept av kjøretøy på det som kalles veg.


Konklusjon[rediger]

Rådyr er MEGET hotte, men dumme dyr som hører best hjemme i fryseren.Og ikke kan de svømme heller de drukner nesten.

Andre betydninger[rediger]

  • Veldig dyr, dvs ikke mye dyr som bjørn og elg og sånt, men veldig dyr, altså koster mange penger

Vampyr rådyr[rediger]

Vampyr rådyr er en rase av rådyr er spessielt sjent i *oklungen*. vampyr rådyr er mest ute etter klokka 12 :00 til 24:00 De spesielle egenskapene er at de kan fly, være under vann og puste med gevir sitt(dette vil si at de bruker geviret som snorkel under vann). De er ekstremt farlige og elsker å spise ting som begyner på H også navn eller suge blod (fortsatt H). de har store hogg tenner og kan kamuflere seg som vanlige rådyr, men en gang iblant hvis man er oppsarvang kan man se at det er vampyr rådyr.