Rakkestad

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Rakkestad er en liten bygd i Østfold. Rakkestad er kjent for sine såkalte raggere og bønder. De er også kjent for å stinke, i og med at det bor så mange bønder der. Rakkestad er aller mest kjent for det utbredte gamingmiljøet. Gaming står i sentrum av livet til flertallet av rakstingene. Ricken er et kjent navn for alle i det rette miljøet og leverer gamingnatter på løpende bånn. Alle elsker Ricken.

Mullaer[rediger]

Innbyggerne i Rakkestad består av 50% Raggere, 49% bønder og 1% vanlige folk som bor i campingvongner. Rakkestad ligger ved siden av Bergen og Hamar. Rakkestad er like stort som Russland og alle andre land. På kjøpesenteret får man kjøpt felleskjøpedress på salg. Man får også kjøpt støvler med grisemøkk på.

Raggere er aliens som ragger rundt i gamle biler og tror de er jevlig kule. De spiller høy klassik musikk og røyker weed. De bruker ofte og ragge rundt i byene og tøffe seg for den ene jenta som bor i Rakkestad. Etter 2003 ble raggere sett på som en egen rase, og de liker ikke innblandinger fra andre arter. Derfor ble det innført gifteforbud i 2004, noe som gjorde at raggere bare kan gifte seg med andre raggere. Raggerne er som oftest gutter, derfor blir det krangling om de få jentene som er. Derfor er det også vanlig at en jente får flere unger med forskjellige fedre.

De 2% vanlige folkene i Rakkestad, bor der fordi de har gått seg bort og kommer seg ikke hjem igjen. De bor på bortkommer-hjem, hvor de må overleve i stanken til de finner veien hjem. Uheldigvis er det flere foklk som ikke takler stanken, og som rett og slett dør. I Ræxta City er det flest selvmord begrunn av kjedsomhet. Rakstinger kjører rundt i volvo og tresker på veien. Det ligger grisemøkk i veikantene og røykstumper i blomsterpottene. I Rakkestad er det kjente sneipfjellet røykomania. Røykomania er på ca 9000 meter høyt. 40000 personer har dødd på vei opp eller ned. Menneskene blir ikke hentet ned fra sneipfjellet. Da Lars Monsen gikk opp måtte han ha en gassmaske. Det er en blanding av grisemøkk og røk. Da han kom til toppen så han sola for første gang på 260 år. Rakkestads største stolthet er russebilen West Korea. Mange ser på Rakkestad som et sted med talentløse raggare og bønder. Men de er ekstremt gode til å prelle og drikke. Kommunen gjorde nettopp om stranden på kølviken om til løs snus. De brukte G3, general og skruf til å lage stranden.

Prell-kulturen[rediger]

Nesten alle rakstinger (for det meste raggere og bønder) begynner å prelle/snuse på ungdomsskolen. Det går mest i skruf med blåbærsmak for de yngre. Når snuserene bikker 25 år går de over til G3, general og vanelig skruf. I Rakkrstad er det noen gode prellere. I denne teksten skal jeg ikke nevne navn men kan røpe at jeg kjenner begge. Har lagt merke til at begge bruker G3 ekstra strong. Så dette må du huske testen av livet, for å få en helt sjuk kul leppe må du prelle G3 ekstra strong.

Prell tips: Start alltid dagen med en sterk en. Prell ca 4 bokser dagen. Spis med Prell i munnen. Puss ALLTID tennene med prell under leppa.Ha alltid to snus i under og over leppa. Husk alltid at det er en skam å bare prelle 3 bokser.Prell er godt for helsa!

Gamingkulturen[rediger]

Rakkestad er kjent dor de såkalte svette gamerene. I Rakkestad er det ikke vanelig å spille minecraft, CS:GO,overwatch,FIFA eller spill på 1001 spill. Alle spiller Mojafas BMW, det er nå lagt ned og er en stor sorg for Rakkestads innbyggere. Spillet går ut på å kjøre BMW og gjøre forskjellige tasks. Alle elsker det. På gameing kveldene til Ricken svetter de club penguin. Selv om det er 49% raggare og 49% bønder i Rakkestad er det noen gamere å. De gamerene i Rakkestad er raggare. De pleier å ha de stasjonære PCene sine i bagasjerommet. På Volvo 240 er det stikkontakter i bagasjerommet så de spiller i kofferten som min mormor ville sagt.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!Merk:: Denne artikkelen har ikke blitt redigert på 227 dager. Den vil derfor bli vurdert slettet.