Ransel

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Ransel![rediger]

Ransel! Ransel er et ord, men ikke et bord. Ransel ble oppfunnet av en rekke vitenskapsmenn på Berlin Science Convention i 1938, og på grunn av den festlige nazismen som herjet Tyskland på denne tiden så var meningen med ransel å skape frykt og terror.

Etter 2 verdens krig.[rediger]

Senere ble ordet ransel benyttet av den beryktede selraner-banden på Grønland, ran selene, ran en sel, forkortet til ransel. Selene som levde på Grønland ble systematisk undertrykt og frarøvet eiendelene sine og det er nå bygget flere museum i Polen hvor man kan se på historiske samlinger av selran-utbytte. Sachsenhausen og Auschwitz er de mest kjente.

Moderne bruk.[rediger]

I dag brukes ordet ransel mest til å plage menn som er ruset på tirkonatika, og for å straffe samfunnet og vegger. I følge Barne-Bernie, som er en av de mest kjente forskerne innen feltet ransel, så er ransler direkte involvert i over 12.000 likvideringer årlig og bør forbys, mest på grunn av alle hestene.

Hitler rester i dagens ransel bruk.[rediger]

Ranselbruk er ofte knyttet til stygge overgrepssaker hvor ofrene blir tvunget til å bæsje i en ransel og rope hurra for Quisling! Hurra! Hurra! Hore!