Rap

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Lette du kanskje etter rap som i ufyselige lyder som kommer ut av munnen nå og da? Vel, SYND! Det har vi ikke. Men du kan dog titte på bæsj og promp som er i samme retning.
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


«Drikk brus, så raper du mer!»

- Eminem om raping

.


Hip Hop er musikk som rime, det er mange som liker denne musiken rundt over verden. Hip Hop består av takfast dunking som går om igjen og om igjen mens en såkallt "rapper" leser opp en tekst som består av vold og hat og hvor fryktelig fæl barndommen hans var. Uansett om han så hadde vokst opp i en villa med personlig butler.

En rapper er en person som som fortjener å lide samme dom som Saddam Hussein, de kler seg i alt for store klær, og finner seg gjerne eg kjetting i garasjen som de syns det ser tøft ut å ha hengende rundt halsen. Det aller verste med Hip Hop er at ungdommen syns denne form for "Musikk" er tøff, så de begynner å kle seg derreter og oppføre seg som om du skulle tro de var undertrykte negre i ghettoen. selv om de mest sannsynlig er elskede hvite folk fra Hønefoss. HEIA BLOGGENEr en form for umusikalsk fremstilling av lyder degenerert i mageregionen fra matgass. Rap ble også oppfunnet at Macgyver. Tekstene består oftes av usaklige utsagn og har ofte svært uinteressante musikkvideoer av damer i burka som klapper pent i hendene i bakgrunnen. Dette er en svært bra måte å få status på, og folk tenker med en gang at du er en damemagnet. Det er mye fyll og fest i rap miljøet for å ødelegge magetreningen. Siden 2pac er forbildet.

Rap har nylig blitt påvist og være en sykdom som irriterer Brocas området i hjernen(talesenteret),og kan skape irritasjon og kvalme hos pasienten,og ikke minst for de rundt den.Rap,elle løpsk tale som er den medisinske termen, er en rytmeforstyrrelse av talen, sannsynligvis betinget av en nevrologisk svikt. Symptomene er talehastverk; man durer i vei og snakker i ett kjør – uten å lytte til andre. Tilstanden har vært kjent i minst 150 år, men først i løpet av de siste tiårene har den fått anerkjennelse som egendiagnose. Løpsk tale er sannsynligvis nesten dobbelt så vanlig som stamming, i vårt land har anslagsvis 100 000 personer denne tilstanden som kan avhjelpes med logopedisk behandling.

Med andre ord,hjelp verden. Støtt insamlings aksjonen "Logopedi mot rapens skade virkninger på miljøet"

Hip Hop sanger kan deles inn i 4 grupper

  • Sanger som handler om hvor vanskelig de har det
  • Sanger som handler om hvor vanskelig de hadde det før de ble stinkin' rich av Hip Hop.
  • Sanger som handler om hvor mange damer på scenen samtidig.(aka dansere, strippere ect.)
  • Sanger som handler om da damen(e) (aka. danserne, stipperne ect.)forlot dem

Altså trenger man ikke å ha fullført ungdomskolen for å kunne lage en sang. (Dette smutthullet er vidt kjent i Hip Hop miljøet.)


Anm. Rap er også i stor grad med på og skape global oppvarming


Rappens Historie[rediger]

Rappen starta sånn ca. på slutten av 80-tallet. Noen landsbytullinger fant ut at når man ikke har fin sangstemme kan man rett og slett bare prate! De synes dette var litt kjedelig, så de la til en rytme. (Som oftest den samme i alle rappesanger). De ville også skille seg ut, så de begynte å gå i ALT FOR STORE klær og det de kalles "bling Bling" (Store smykker i falskt gull og falske diamanter). Mange likte dette, og nå er rap utbredt over hele verden. De fleste skryter om hvor mange leiebiler han har leid inn til musikkvideoen. Rap har også ett vitenskapelig navn som er brukt av andre. (Retards Attempting Poetry).

Hvordan bli en Rapper[rediger]

For å bli rapper, må du fullføre disse stegene:

1. Uansett hvor du er, må du se doven ut, og "chille".

2. Få tak i noen altfor store klær. Skrittet på buksen må være minst nedtil anklene, og genseren bør være på størrelse med Sirkus Merano's sirkustelt.

3. Bli neger.

4. Uansett hva du sier, må du begynne setninger med "Yo", slutte de med "mah homie", og helst inkludere både banneord og 25 forskjellige navn på både mannlige og kvinnelige kjønnsorganer.

5. Få fatt i Instant Rapper Kit (http://cdn-www.i-am-bored.com/media/72373_instantrappertoy.jpg). Helst ved å stjele den.

6. lime nudler (pasta fungerer også) på toppen av hode ditt. ekstra soundcloud poeng hvis de er fargede

Eneste du trenger nå, er å lage forferdelige bass- og tromme-melodier mens du snakker om hvem sin mor du gjorde i helgen, hvor mye "cash" du har, hvor mye sterodier du har tatt, og hjem du har skutt med Glock'en din.

Eksempler på rappartister:[rediger]

- Flem Pils

- (lil) Shox

- (lil)King-S

- lil 2MMY

- fat Snoopy

- Lil Wank

- Lil BJ

- Lil G

- lil Gangsterhomieyo

- Lil Sau

- Lil Niggerslayer

- Lil Asnee

- Lil Gangster FidgetSpinner

- Kendrick Lamar

=Eksempel på sangtekst[rediger]

Her er et eksempel på en rappetekst:

Tekst er kopiert fra: "Yo Mo Fo - Niggiboi"


Yoooo

Niggerslayer321 here Hoe Hoe

In da hood, mothafucka Mo fo

Yo Hoe nigga' Fo, Ho mo Fo' Sho, Bro, Shithead

Get on yo knees and blow

'Cuz I'm pro, ya know, so fuck you bro

Yo mom is a mo fo hoe Fo' Sho!

Shizzle Dizzle mah Brizzle Grizzle fuck them in the Fizzle Tizzle

Fo' Dizzle, niggerslayer321 is back in this bitch ho fo

Mah pimp is mah hoe, Fo' Sho, Mo' Fo, Yo, Mah Niggafidget

Shit in the hood, Slayer321 is back and killin ho fo

Mah Glock is mah Cock,

Its bick and black like your mom yo

Fock yo, I'mma put a bullet in yo ass, shithead

This is mah Fidgetspinner, yo

Dont fuck with me bro

Sho Fo' Mo' Fo, Yo Bro, Niggah Shizzle Dizzle frizzle

Dizzle Grizzle

Bizzle Fizzle

Rappah Fappa

Shit all day long yo

I Fock'd Yo Mom's Fidgetspinner in the Ass

If ya know what I mean bro yo hoeREDIGERT AV NIGGERSLAYER321 (aka Fidgetmaster)