Ravioli

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Fil:Maxresdefault fferanwomsah
Denne mannen ble angrepet av Ravioli

Den Normale Raviolien, Ravioli Nammenamm telles som en av de farligste skapningene det hellige spaghetti-monsteret har skapt. Hvis du møter en av dem på gaten, vil den uten nåde prøve å komme i munnen din på en eller annen måte, også med brutal voldelighet, som medfører at den kutter opp munnen din. Men for all del må du ikke forsvare deg eller finne på noe annet tull, for da pakker han ut den super-hotte-tomatsausen, som svir gjennom magen din og dreper deg fra innsiden.

Hvordan kan jeg forsvare meg mot disse ekle raringene?[rediger]

Den eneste måten å overleve et sånt sammentreff, er å være italiener. Flaks for deg som er en, uflaks for deg som ikke er en. En dag kommer de til å finne deg, og dreper deg! (Med mindre du var smart og ble italiensk statsborger etter at du leste denne veldig seriøse vitenskapelige artikkelen.)

UNGÅ![rediger]

- Å bli Ikkepedoianer, ops, min feil, Ikkepedianer fordi vi er favoritt ofrene til Ravioliene, ettersom vi har så stor kjeft at de ikke har noe problem å krype i oss og sprute sitt farlige innhold i innvollene våre og drepe oss. Italienere, Derimot har en mage som tåler raviolier, og faktisk fordøyer dem!

- Å la mora di lage mat, voksne kjøper ofte ravioli fordi de er for late for å lage mat selv. Så pass på at foreldrene dine alltid lager mat! (selvom du heller hadde dødd en å spise hjemmelaget mat) Det er vitenskapelig bevist at voksne ikke kan lage ravioli, det er derfor de bruker barneslaver i raviolifabrikkene som er intet annet enn en borg fra ravioliene for å rekruttere mere soldater for å overta verden og gjøre den om til en gigantisk kjøttbolle

Mine veldig troverdige kilder[rediger]

-Meg

-...

-...

-...

Baby.jpg
Denne artikkelen er for småunger.
Artikkelen er for barnslig og trenger mer voksent innhold.