Raymond Kvisvik

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Raymond Incredible de Ollé al-Ronaldo von Helmax Kvisvik (1963-2000) er en internasjonal fotballspiller, som spiller for den Vatikanske klubben FC Pave. Han ble født på grensa mellom Sveits, Østerrike, Tyskland og Tsjekkia, men av alle utrolige grunner, valgte han å bosette seg i Fredrikstad.

Lille Raymond ble født[rediger]

«Det var en kald vinters dag i 1963.

Da var det en liten gutt som endelig kunne se.

Hans mor og far sa han skulle hete Nete.

Neinei, sa presten. Det kan han ikke hete.

Hans nye navn ble reserveløsningen Raymond Kvisvik.

Foreldrene bestemte at han skulle bli utrolig rik.

Så han kunne legge dem inn på et godt gamlehjem.

Men lille Raymond var alt for slem.

Så de lever nå idag i en kiste i freden.

For Raymond ville ta livet av dem i steden.»

- Ari Behn med et personlig dikt om livet til Raymond Kvisvik.

Talentet Kvisvik[rediger]

Allerede som 17-åring begynte han å spille fotball for den lokale klubben FK Fredrikstad. Der ble han oppdaget av Drillo, som var på homsejakt, men Kvisvik avslo tilbudet og isteden begynte han for FK Balle. Senere var Nils Arne Eggen på jakt etter en spiller i hans størelse, men "Kvisa" skulle ha for mye. Så isteden signerte han for FK Kreta kun et par timer etter FK Balle. Når han ble 18 år, fikk han sin egen bil, så han begynte å kjøre til treninga. Da ble livet hans forandra!

Nei, så tjukk du har blitt![rediger]

Dagen etter 18-årsdagen begynte Kvisvik å kjøpe alkohol og potetgull, med ordre fra sin avdøde mor. Han spiste så mye så han fikk sparken fra FK Kreta etter bare en uke! Da begynte han å spille for Maaruds Bedriftslag, selvom favoritten var Kims. Han spilte fast i sin venstrekant posisjon, og prestrerte så bra, at han avslo tilbudet fra FK Fredrikstad, som var hans moderklubb. Isteden ønsket han seg til utlandet. Da kom Brann på banen, og siden Kvisvik trodde Brann var et tysk navn, etter Braun, signerte han.

Han fikk et lite sjokk da han fant ut at han hadde signert for en bergenserklubb, og var mye deprimert. Han fikk også direkte ordre fra Mons Ivar Mjelde at han var for tjukk, så han måtte gå på kraftig diett. Dette likte ikke Raymond, så han nekta å score mer enn tre mål for Brann i løpet av én kamp. Da ble Monsa sur, og lot han signere for Rapid Wien.

Dessverre ble ikke den ekte utenlandskarriera noe morsomt for Raymond. Han måtte nemlig trene hardere, så han gikk tilbake til Brann etter et par dager. Senere signerte han for Fredrikstad, siden han hadde for stor gjeld. Isteden flytta Ardian Gashi inn, som også led av samme problem året etter. Han signerte også for FFK. Kvisvik fikk nå spise så mye potetgull som han ville, bare det var fra Axa. Men Raymond likte ikke potetgull fra Axa, så han spiste Kims salt i skjul. Dette ble oppdaget av daværende trener, Knut Torbjørn Eggen, og Kvisvik ble plassert på sidelinjen.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!