Red Hot Chili Strippers

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Red Hot Chili Strippers
Opphavsby Chili
År Aktive 4 som Red Hot Chili Strippers
Sjanger Jødisk rock
Plateselskap(er) SSP (Søndre Sandøy productions)
Medlemmer Eric Cartman(vokalist), Den Hellige Ånd(vokalist), Sidharta Gautama(trommis) og Tande P(gitarist)

Red Hot Chili Strippers er et jødisk band fra New Zealand.Bandet består av Eric Cartman (vokalist), Sidharta Gautama (trommis), Tande P (Gitar) og Den Hellige Ånd (vokalist). Red Hot Chili Strippers er en av verdens ledende grupp når det gjelder Jødisk rockSwahili. Gruppen kjemper stadig for sin religion og donerer ofte mye til jødene på Gaza-stripen.

Oprinnelese[rediger]

For å finne bandets opprinnelse må vi tilbake til 1998. Da møtte Tande P og Eric Cartman hverandre i fengsel. Det første møte kan beskrives enkelt, kjærlighet med første blikk! Dette ble ikke populært i fengselet og når Eric Cartman fridde etter bare 4 dager fikk de gjennomgå skikkelig. Turtelduene ble virkelig mobbet. Så det gjaldt å ikke miste såpa i bakken. De måtte bytte til et fengsel for damer, hvor de trivdes veldig godt.. De giftet seg på Søndre Sandøy 2 år senere, ute av fengselet. Tande og Eric begynte som et boyband, med navn "Il Divu", men oppnådde ikke stort.

Fra "oven" så Den Hellige Ånd at guttene slet så han bestemte seg for å hjelpe til som vokalist. Gutta begynte å spille rock, og ble etter hvert kjent i hjembyen Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu i Chili. Siden gutta var blitt bedre, følte de at dem trengte en trommis. De la ut en annonse på Finn.no. Flere ville ha "jobben", men til slutt stod det mellom Lady Gaga og Sidharta Gautama. Fordi gutta syntes at Sidharta var så kjekk, ble den han. Gruppen endret da navn til Red Hot Chili Strippers. Red Hot nærmet seg berømmelse raskt.

Motstand[rediger]

Red Hot har veldig mange fans, men ikke langt unna like mange motstandere. Flere mener at Red Hot's budskap er at alt annet en Jødedommoen er noe dritt. dette har ført til at mange terroristgrupper(spesielt mange Buddhistiske) har gruppen som mål. Spesielt vokalisten Eric Cartman har det blitt utført flere mordforsøk på. I de fleste asiatiske landene er det nå forbudt for kringkastingsselskapene å vise Red Hot på TV etter singelen dems "Nuke Asia".

Kjente sanger[rediger]

"Nuke Asia!"
"Say yes to racism, against Buddhism!"
"100% jewish!"
"It's okay to be gay"
"I selling muslims at ebay"
"Don't rape that hippie!"
"No peace with Chinese!"
"Hinduism, the same as Nazism"

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!