Regnbue

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk

“Regnbue er min favorittfarge”

~ Oscar Wilde om Regnbue

« I min tid i Sovjetunionen var regnbuer forbudt. Vi hadde nok svart og hvitt til Folket!! »

~ Stalin om Regnbue


« The export of damn rainbows must go on in this fucking moment!! »

~ George W. Bush om Regnbue


Regnbue er en vakker, inspirerende bue av farger på himmelen når det er sol og regn samtidig. Når man ser en regnbue bør man løpe og gjemme seg så fort som mulig, fordi da vet man at hippiene eller homsene er ute etter en.

[rediger] Hvordan ser «REGNBUE» ut?

Slik ser «REGNBUE» ut:

REGNBUE

Regnbuen er en bue. På andre siden venter en gryte med gull. Regnbuen er veldig fin men, det er alltid regn ute da den kommer. noen ganger ved gryten kan du finne en gnom som liker å drepe folk som tar på gullet! derfor er det lurt å gi han en gulerot og stikke med gryten på andre siden av regnbuen igjen for å ikke bli tatt. hvis du ser en regnbue ved en et fjell kan du gå inn i fjellet hvor den fine lille gnomen har masse gull. det gullet som er inni fjellet blir ofte til stein hvis det får vann på seg. Gnomen er det oftere enn ved regnbuen. Han er som oftest Grønn er liten og har stor nese.

[rediger] Hvordan unngå regnbue

Det er ingen kjente metoder for å unngå regnbuer, fordi den blir laget av Gud som et siste fyrverkeri etter regnvær. Noen forholdsregler kan tas:

  • Bruk solbriller som gjør at du ser tøff ut
  • Gjør OK-tegn med tommelen mot himmelen
  • Ha på skuddsikker vest hele tida
  • Bruk hatt og solfaktor
  • Få tak i en antiregnbue-frakk

Det er meg bekjent 2 måter å lage regnbuer på:

  • Spyl med hageslangen på skrå opp i lufta slik at regnet fra denne buer seg gjennom luften, dermed har du en vaskeekte regnbue(ikke vask med OMO, det medfører eksplosjonsfare).
  • Dersom det regner på f.eks en forballkamp kan du bue høyt for å lage en stor regnbue. Dersom dette skal forsøkes så er det viktig å "time" det riktig. Det viser seg med forsøk at feil timing på dette forsøket gjør at menneskene som ikke liker regnbuer kan bli aggresive dersom man utfører på feil tidspunkt. Det er ikke funnet noe vitenskapelig grunn til hvorfor eller når dette skjer.
Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk