Renault

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Renault er en eller annen fransk doning som clutcher avgårde i sneglefart. Men er ikke en snegle. Men et merkelig vesen på fire hjul. Ypperlig for gamle mennesker som liker å søndagskjøre. Men kan bli stoppet i kontrollen grunnet sitt mistenkelige utseende. Man skulle tro at dette var en amfibiebil, ikke bare fordi at Erna Solberg designet dem, men fordi at de har merker som heter Laguna og Kangoo. La oss ta for oss disse. men ser vi på en renault Clio sport V6 så har vi faktisk en både artig, liten, lett og spræk jævel. den har helle 200hester og du må ta ut forsettene og site baki for å få plass, men den klarer kun å ta igjen mercedes, bmw etc.

Laguna. Stammer fra det norske ordet lagune (hvem sa at franskmennene er oppfinsomme?), som har et eller annet med hav å gjøre, ergo skule bilen også kunne gå undre vann, som en eller annen fisk.

Men når vi sier Kangoo, så beveger vi oss til Australia og kenguruene der. Men alle ser at bilen slekter for mye på designeren Erna Solberg, så den kan jo ikke hoppe, akkurat.

Her i Norge kjøres Renault av folk som ikke har peiling på bil, og tror bilen er pen og god. Fungerer sikkert godt som søppelbil, men utifra det skulle den vært kastet på havet der den hører hjemme.

Slagord: Renault: Ligner et naut, men raskere over svenskegrensen. Kangoo: Ypperlig for å transportere smugler-last med bananer. Kan svømme over fra Australia, Kenguruens hjemland. Den har sluttet å drikke øl, går nå på bensin.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!