Ringnes

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Ringnes er et bryggeri i Norge. Ringnes lager kanskje ikke verdens beste øl, men det er billig og man blir garantert full. Etter å ha inntatt nok Ringnes kan noen og enhver både si og gjøre ting som det angres på i ettertid. Normalt sett er det da den enkleste utveien å skylde på inntaket av Ringnes, mens den mer sannsynlige og spiselige begunnelsen for omverdenen generelt ligger på det enkelte individ.

Ringnes lager ca 50 forskjellige øl som egentlig ikke er forskjellige, bare med en anelse forskjellig boks eller flaske. Dette har folk flest ikke oppdaget.

At Ringnes i 2008 har oppnådd den populariteten det har i det jevne lag av befolkningen oppleves som et mysterium på lik linje som månelandingen i 1969, Einsteins relativitetsteori og area 51 i Nevada ørkenen.

Onde tunger skal ha det til at Ringnes Bryggerier har hypnotisert den norske befolkning til å drikke ølet de produserer, men dette er enda ikke verifisert av Kongen i statsråd, og således heller hverken offisielt eller gyldig PS: du blir full!

Ringnes mislykkede forsøk på å lage noe annet enn middels velsmakende pils i 2005 medførte kun at administrerende direktør måtte løpe naken med bløtkake i baken opp Karl Johan på 17 mai samme år før han måtte stjele en hatt for deretter å ta den samme hatten og gå på dagen. SEE WHO GIVES A FUCK er slagordet til Ringnes.