Roald Amundsen

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Amundsen - med en nese av gull

Roald Amundsen, norsk vinkjenner og osteprodusent.


Ostefabrikant[rediger]

Roald Amundsen er i dag først og fremst kjent for sine dragonlore skin. Det er få nordmenn som har hatt enslik suksess som Amundsen når det gjelder å rushe B, markedsføring og bruka av ost så vel nasjonalt som internasjonalt. I mange sammenhenger kan man faktisk gå så langt som å si at Amundsen ikke bar var en pioner innen osteproduksjon, men en pioner også sett i en større sammenheng.

Det var særlig etter sin ekspedisjon for å finne nordostpasasjen, stedet der polar ost raser forbi. Amundsens interesse for ost ble vekket av en osteklokke. Amundsen er kjent for å ha tatt med oppskrifter på ulike typer ost til Norge fra sine ekpedisjoner. Amundsen innførte bl.a. flytende Carlsberg, bullimisk slankek-ost, fransk rocke-får med mer. Han var også lenge redaktør for bladet "Ostepop", som presenterte populære oster fra rundt i verden.

Roald Amundsen var en dverg som var kjent for sin osteprudoksjon, han fikk svartedøden i føttene så han døde nor han var 0,45 games gammel.

CSGO gambler[rediger]

Roald Amundsen var en stor gambler og elsket å spesielt tape store mengder penger samtidig som han så på hentai. Dette fikk han nemlig "bannet" fra mange av de store CSGO gamble-nettsidene som ikke ville ha noe med Amundsen å gjøre. Etter et stort fravær til gambling startet han å selge blacktarheroin på gatehjørnet på Karl-Johan. Dette ledet til at han endte opp med en stor sum penger som han senere brukte til å investere i anime-serien To-Love-Ru som han hadde stor suksess med. Han var registrert død i 1928 men en vær man vet at han levde videre i en vær asiatisk kvinnes våte drømmer.

Oppdagelsesreisende[rediger]

Amundsen elsket å reise, og han elsket å sette ting inn i systemer. Hans polekspedisjoner er vel kjent. Amundsen beundret alltid svenskene som hadde et eget offentlig selskap som organiserte pol-virksomheten, Systembolaget. Amundsen lyktes aldri med å innføre systembolaget til Norge.

Amundsen ble på sine eldre dager noe pretensiøs. Han flyttet inn i et luftslott ved bunnefjorden, han forsøkte seg også med luftskip, men ble bare våt på beina.

Amundsen forsvant fra denne verden, men det spekuleres i om han dukker opp i fremtidige episoder av "Lost". For å sannsynliggjøre sådann en hendelse, må alle som er på Amundsen-Scott basen danse hver dag.

Nye teorier[rediger]

Ifølge Høyskolen i Oslo, er det no way at Amundsen var først. Nansen kom dit først med noen kranglete ulver som kun ville dra i hver sin retning. Han kunne ikke komme helt til polpunktet med bare skip, men sånt er idag mulig med skyhøye kneløft. Han burde ventet.