Roald Amundsen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Amundsen - med en nese av gull

Roald Amundsen, norsk vinkjenner og osteprodusent.


Ostefabrikant[rediger]

Roald Amundsen er i dag først og fremst kjent for sine dragonlore skin. Det er få nordmenn som har hatt enslik suksess som Amundsen når det gjelder å rushe B, markedsføring og bruka av ost så vel nasjonalt som internasjonalt. I mange sammenhenger kan man faktisk gå så langt som å si at Amundsen ikke bar var en pioner innen osteproduksjon, men en pioner også sett i en større sammenheng han var best i csgo og rusher b som alle andre han klarer bare one taps han e beast i csgo å er en retørd

Det var særlig etter sin ekspedisjon for å finne nordostpasasjen, stedet der polar ost raser forbi. Amundsens interesse for ost ble vekket av en osteklokke. Amundsen er kjent for å ha tatt med oppskrifter på ulike typer ost til Norge fra sine ekpedisjoner. Amundsen innførte bl.a. flytende Carlsberg, bullimisk slankek-ost, fransk rocke-får med mer. Han var også lenge redaktør for bladet "Ostepop", som presenterte populære oster fra rundt i verden.

Roald Amundsen var en dverg som var kjent for sin osteprudoksjon, han fikk svartedøden i føttene så han døde nor han var 0,45 games gammel.

CSGO gambler[rediger]

Roald Amundsen var en stor gambler og elsket å spesielt tape store mengder penger samtidig som han så på hentai. Dette fikk han nemlig "bannet" fra mange av de store CSGO gamble-nettsidene som ikke ville ha noe med Amundsen å gjøre. Etter et stort fravær til gambling startet han å selge blacktarheroin på gatehjørnet på Karl-Johan. Dette ledet til at han endte opp med en stor sum penger som han senere brukte til å investere i anime-serien To-Love-Ru som han hadde stor suksess med. Han var registrert død i 1928 men en vær man vet at han levde videre i en vær asiatisk kvinnes våte drømmer.


CSGO RUSH[rediger]

Roald Amundsen er også kjent for sine ruski skills i å rushe b vært gang når han spiller sier han rush B p90 og vær gang han gjør det så vinner han runden. Det er en grunn til at han aldri kom seg ut av silver og som du kanskje viste hadde han Dragon Lore so han tapte på gambling en måned seiner. Etter noen måneder etter tape hannes vinner han to nye dragon lores.


Oppdagelsesreisende[rediger]

Amundsen elsket å reise, og han elsket å sette ting inn i systemer. Hans polekspedisjoner er vel kjent. Amundsen beundret alltid svenskene som hadde et eget offentlig selskap som organiserte pol-virksomheten, Systembolaget. Amundsen lyktes aldri med å innføre systembolaget til Norge.

Amundsen ble på sine eldre dager noe pretensiøs. Han flyttet inn i et luftslott ved bunnefjorden, han forsøkte seg også med luftskip, men ble bare våt på beina.

Amundsen forsvant fra denne verden, men det spekuleres i om han dukker opp i fremtidige episoder av "Lost". For å sannsynliggjøre sådann en hendelse, må alle som er på Amundsen-Scott basen danse hver dag.

Nye teorier[rediger]

Ifølge Høyskolen i Oslo, er det no way at Amundsen var først. Nansen kom dit først med noen kranglete ulver som kun ville dra i hver sin retning. Han kunne ikke komme helt til polpunktet med bare skip, men sånt er idag mulig med skyhøye kneløft. Han burde ventet.