Rock

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Rock & roll (ofte kalt stein & rull)er en form for musikk men kan diskuteres dersom du egentlig bare spiller på noen rullende steiner.

Rockens opprinnelse[rediger]

Rock ble oppfunnet helt tilbake i steinalderen der Fred flintstone og Barney skulle starte et ganske så vanlig danseband(fordi det er den beste musikken i verden). Men et uhell skjedde da Fred mistet den ene cymbalen til trommesettet sitt(som da var av stein) og begynte å rulle nedover gaten.Barney gjorde som han alltid gjør og lager en vits ut av det og sier:"ja det der kaller jeg rock & roll Fred". Og slik ble rocken oppfunnet. De mest vanlige kjennetegnene ved rocken er at alle instrumentene er laget av stein, og i tilleg kaster man stein på publikum slik at de blir alvorlig skadet og må bli på konserten. Det lages påstander om at det er no såkalt "moshpit" som er grunnet konsert skader men dette er da bare pølsevev.

Rocken blir større[rediger]

Rocken spredde seg ganske fort gjennom tiden og fikk legender som AD/HD,Piss,W.A.S.K og Fred og Barney's Rolling Stones. Rocken har blitt hatet mye gjennom tidene av sinte foreldre og senile kristne. Ikke bare fordi de får vondt i hodet av alle steinene men også fordi Fred og Barney var før Jesu Kristus sin tid. Rocken har spredd seg til flere forskjellige sjangre som "Indie rock" som er spesielt laget for indianere. Pochahontas har gjort stor suksess innen denne sjangren. i tillegg har du Psykedelisk rock med band som Ku Shaker der alle medlemmene lider av ku galskap.


Metal og andre satansjangre[rediger]

Etter at stein og rull ble populært prøvde flere og flere og lage sin egen tolkning av dette, flere eksempler på dette har vi Svart metall, dette er en sjanger som spilles med svartmaling i stedet for steiner. Du har også dødsmetall, der du spiller med døde dyr, dette ble meget populært på slutten av 1990 tallet, når band som slakter og notater fra en begravelse.


Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!
Hello Jeg er gay

ok


Mal:Moren din

Noen ganger tror jeg rock & roll er paper & slide

-Dette er en vanlig feil gjort av mange folk!