Romling

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
En klasse fullt av romlinger fra 2012/2013
En klasse fullt av romlinger fra 2011/2012
En klasse fullt av romlinger fra 2010/2011
Illustrasjon av hvordan den moderne romling bearbeider fagstoff mens den opprettholder motivasjonen

Romlinger er en sursauslevende krepsart, som for det meste kaster kjøttboller og drikker lim. De er alltid underernærte og kledd i takpapp, og er som regel ekstremt tiltrukket til soppbefengte måkekadavre. Kall aldri en romling et kjøleskap, da du vil fiske Bærnt- Arne med kluten ut kjøkkenvinduet. Hadde de hatt et teleskop som fremdeles fungerte hadde de brukt det til å lete etter det flyvende spaghettimonster og enda lavere priser på poteter og laks, men teleskopet deres er dessverre kapputski, og de må istedet ta nytte av diverse kjøkkenutstyr og hagemøbler for å observere Rema 1000s astronomisk lave priser. Dette teleskopet er visstnok under resynkronisering med putevarmen til Einar Gerhardsen, og forventes å kunne foreta 4 omdreininger i kaviartuben om jekken ikke streiker i løpet av 3 mikrosekunder.

Sitater man kan oppleve gjennom året!
«Noen er mer romling enn andre»
«Sier noen Allahu Akbar når raktten går opp en gang til, brekker jeg nesa deres. »
«Øøøøhm!»
«Elektronikk består av transistorer og andre ting...»
«f(x+Δx)=(x+Δx)^2+2(x+Δx)-1» - Typisk romlingsk
«en, to, mange.»
«Missilen er på vei...»
«Nå er det 50kr for 10 kilo poteter på Rema!»
«Tur til Finnland?»
«Pils? / kaffi?»
«Frisk loft?»
« ? (typisk svar: !)»
«Highfive!!! (til den laveste i klassen)»
«Fest hos Timmy?!?!»
«Faen jeg savner kebab og fast food»
«Kafaan?»
«Bare la d skje»


Romlinger kan vanligvis finnes ytterst på spissen av den ugjestmilde Andøya i perioden fra midten av august til midten av juni.

På Andøya bruker romlingene disse ti månedene til å stjele faget VG3 Romteknologi ved Andøy Videregående Skole, for å så bruke den til sitt eget formål. Ettersom romlingene blir fortalt om og om igjen om at de ikke har fri, finner de alltid en kreativ løsning på å ikke gjøre noe som helst.

I tillegg til dette prøver de fleste av romlingene også å stjele papptallerkener, mens noen av de mer avanserte individene gjerne også forsøker å ta hele engangsserviset. Dette harde studieløpet tærer på romlingene, noe som ofte resulterer i tvangsruging av halvråtne hønseegg, narkolepsi, et nært religiøst forhold til kaffetrakteren, gurgling og spising av biff med skje.

Selv om dette er naturlig utvelgelse i praksis, så er ikke dette en forstyrrende faktor for resten av romlingene, da de bare ofrer de svakest presterende til ESRI. Romlingene har en tendens til å markere seg ved ukeslutt. Dette behovet kommer kanskje av å være medlemmer av den studieretningen som innebærer mest arbeid og selvoppofrelse, kanskje ikke. Er du heldig kan du gjerne møte på en romling en sen fredags kveld, enten på vorspiel, Jeppes, Riggen eller nachspiel. Romlinger er flyktige, og har en tendens til å forlate Andøya i høstferien, juleferien, vinterferien, ved fallet av Beograd og hver gang de støter på en sopelime. De kaprer gjerne et fly til USA rundt påsketider og midt i den andre uken av september. Sistnevnte enveistur pleier å være rettet mot New York.

Til tross for den travle hverdagen, enveistur til USA og mye annet rart, finner romlingene som regel tid til å feire rus, selv om ikke i like utagerende grad som elever fra andre studieretinger. Romlinger er også kjent for å ha matvaner og søvnrytmer som for andre mennesker vil være fysisk umulig overleve på, men romlinger har en unik evne til å kunne påføre enorme mengder stress på kroppen uten veldig synlige effekter. Romlinger har også en vane i å vite mer om data og programmer enn alle andre, og minst ikke IT "spesialisten", men for å unngå å måtte lære alle bestemødre i hele fylket hvordan de skal bruke google chrome til å finne en erstatning til mannen deres som døde av polioskader og tørrfiskoverdose på nettet holder de ekspertisen sin for seg selv.

Romlinger som tar påbygg låser opp en hemmelig vei "across the pond". Mange reiser på dette eventyret uten å vite hva de har i vente. Det er alltid noen tidligere romlinger som innser det gøye eventyret til sine medbrød, og under en blåmåne i et papirfly reiser flere across the pond. Etter 4 år på denne hemmelige veien, ved hjelp av lånekassen og ekstremt billig gift, kan romligner nå kalle seg en ingeniør.

if ( valg == across the pond ){

 Romling = rik alkoholiker;

} else {

 Romling = fattig alkoholiker;

}


Obligatorisk for romlinger

 • Hvert år må noen romlinger lage vin fra europris. Dette gjør at romlingene kan ha billig alkol til festene

En historisk hendelse i 1984 oppstod da Magne Blæresnekker skrapet opp fotoresisten: «Neeei! Fotoresisten! Du lagde et hull i fotoresisten» Dette var kjent som dagen Magne ødela fotoresisten.

Fakta[rediger]

 • Romlinger drikker ikke (Romlinger har i senere tid utvidet sitt bekjentskap av denne lumske øya, og har i senere tid oppdaget en nyartet bygning som de har gitt tittelen "polet".)(I seneste stund har denne typen væske erstattet alle andre former for drikke, som vann, silke og telys.)
 • Osloromlingene er de med mest penger og ikke rart de fester mest
 • Romlinger røyker ikke (Noen få individer har nå vist seg å foretrekke myrdamp ovenfor oksygen)
 • Romlinger sover ikke, de hviler kun en del av hjernen om gangen, det er hovedsaklig fornuften som hviles.
 • Romlinger ser ikke på noe som umulig, de ser på bilder av NOKAS- ransmennene i stedet.
 • Romlinger har ikke helg, de har 2 dager i uka til å ta igjen forfalte lekser.
 • Romlinger har aldri fri eller ferie, de har bare andre ting å gjøre.
 • Romlinger går på skolen når det er mørkt, og kommer hjem når det er mørkt. De avskyr lys!
 • Romlinger bor på skolen og spiser i all hovedsak toast som lages på kjøkkenet. (Toastmaskinen har ved 2013 forsvunnet, dette har tvunget romlingene til å adaptere næringsinntaket til kaldere og mindre avanserte hveteprodukter)
 • Romlinger tømmer NAROM for kaffe når de er på telemetri. Romlinger er bannlyst fra kaffemaskinen og må nå betale for kaffe. Romlinger har i år 2018 igjen tilgang til kaffemaskinen
 • En gang i året forsvinner romlingene til USA for å kunne stjele appelsiner og jobbe med GIS.
 • GIS er meningen med livet (Les: Rasterfari)
 • "Gesundheit" er obligatorisk om du nyser.
 • Romlinger barberer seg ikke.
 • Romlinger drar ofte på harrytur til Finland for å kjøpe "lol" (Kvalm og fruity drikke som finnes på polet)
 • Romlinger har dårlig nett i hovedbygget selvom i nabobygget er det fiber, men ingen ser ut til å bry seg. Rødebygget har nå fått fiber, der romlingene er blokkert 80% av tiden, rødbygget har fremdeles forferdelig nett derimot Nettet er bra i 2017.
 • Selv om alle fagene har forskjellige navn, er alle fagene som ikke er frivillige 85% matte og 15% forsøk eller prosjekter.
 • I 2015 oppfant en utsultet romling en ny rett, papirserviett med tacosaus.
 • Mobbing blir faktisk tolerert, men bare fra lærere.
 • B-klassen vil alltid være den dummeste klassen i lærernes øyne, alltid....
 
Sladder.jpg

Tiske, hviske!

Denne artikkelen bærer preg av internhumor. Det er sikkert veldig gøy for dem som står bak, men ikke fullt så gøy for oss andre (og spesielt ikke for dem det eventuelt går utover!).

Du kan hjelpe Ikkepedia ved å luke ut det interne. Ellers kan det være vi må slette hele artikkelen. Vi leker tross alt ikke seriøst nettleksikon her.

Husk at du alltid kan ta kontakt med en administrator om du ser eller blir utsatt for nettmobbing på Ikkepedia.