Rorri racerbil

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Rorri Racerbil (døpt Rodrick Racerbil) er en jugoslavisk racerbil som ble montert i 1967. I hjemlander er han mest kjent under gatenavnet "Råri", som han brukte til å villede jugoslaviske myndigheter når han smuglet narkotika for den serbiske mafia. I Jugoslavia levde han et hektisk liv som et medlem av Jugoslavias fremste gospelkor på dagtid og eier av strippeklubben "автомобили и мячи" på nattetid. I 1999 søkte Rorri om asyl i Storbritannia. To år senere da asylsøket ble innvilget fikk han hovedrollen i en britisk TV-serie.

Tidlig barndom[rediger]

Rorri ble montert i garasjen til Piotr, som var president i den jugoslaviske minigolfklubben. Piotr som ikke visste bedre, benyttet seg av deler fra forskjellige biler under monteringen av Rorri, uvitende om hvilke konsekvenser det ville få for Rorri. Han følte seg alltid annerledes når han kappkjørte med vennene sine. Humørsvingningene til Rorri førte til at han etterhvert ble utestengt fra den lokale adventkirken. Situasjonen ble tilslutt så ille at han ble tvangsinnlagt på det psykiatriske sykehuset for vrangforestilte tenåringer. Her testet Rorri positivt for utallige kjønnssykdommer, som en følge av voldelige mishandlingsepisoder mellom Rorri og eieren hans.

På sykehuset ble det også oppdaget at Rorri led av schizofreni siden han ikke hadde noen klar tilhørighet til én bestemt bilrase. Blandingen av alligator- og puddel-DNA var blant annet noe av det som forårsaket de hyppige humørsvingningene til Rorri. Etter intense sjokkbehandlinger kom legene frem til konklusjonen om at det eneste som kunne redde stakkars Rorri var en motortransplantasjon. Transplantasjonen satt Rorri i et koma som varte i årevis og frarøvet Rorri fra resten av barndommen hans.

Ungkar på byen[rediger]

Den nylig oppvåknede Rorri oppdaget tidlig at transplantasjonen hadde forvandlet han til et testosteronbeist fanget i rosa Fiat-modell. Uten utdanning og deltagelse på trafikalt grunnkurs viste det seg vanskelig for Rorri å finne en stabil jobb. Etter måneder med en vikarstilling for det verdensomspennende taxiselskapet "poddel'noye taksi" fikk han et tilbud av den serbiske mafia til å være deres nye narkotikasmugler. Med en utrolig timelønn tjente Rorri seg styrtrik på å være fast narkotikaleverandør for stamkundene til den serbiske mafia.

Som narkotikasmugler skaffet Rorri seg en håndfull av mektige venner i verdenstoppen blant annet Mikhail Gorbatsjov og Margaret Thatcher, som skulle vise seg å være nyttig i de kommende årene. Med en opptjent rikdom på rundt fem millioner jugoslaviske dinarer bestemte Rorri seg for å kaste inn håndkleet, og heller fokusere på den store barndomsdrømmen, nemlig det å bli verdens beste gospelsanger. Med Rorris hypnotiserende sangstemme skaffet han seg enkelt en plass på det nasjonale gospelkoret. Gospelkoret, som var dominert av slaviske kvinner i overgangsalderen, viste seg derimot å være en stor nedtur. For Rorri var det nødvendig med mer spenning i livet. Derfor brukte han rikdommen sin til å starte sin helt egen strippeklubb.

Etter ett år som den mest populære strippeklubben i Sarajevo viklet Rorri seg inn i trøbbel med politiet. Han hadde tydeligvis med "et uhell" ansatt 26 sekstenårige strippere, som i tillegg ikke hadde oppholdstillatelse. Siden handlingen var så grov risikerte Rorri nå livstid i det jugoslaviske høysikkerhetsfengselet "obyazatel'nyy dush massazh". Rorri fluktet nå desperat for livet og haiket seg bort til Danmark, hvor han tok fergen over til Storbritannia.

Fremveksten av verdensstjernen[rediger]

Rorri hadde nå gått fra å være eieren av den mest velstående strippeklubben i Jugoslavia, til å være en simpel asylsøker i Storbritannia. Med et tett og lidenskapelig samarbeid med Margaret Thatcher, og stor medieoppmerksomhet, endte det opp med at Rorri fikk innvilget sitt asyl. Den store medieoppmerksomheten ga Rorri en berusende følelse, så nå hadde han fått sansen for tv-berømmelse.

Etter en kjapp tur innom Jan Thomas sitt makeover studio i Norge var han klar for kameraet. Tv programmet med Rorri i hovedrollen viste seg å være en kjempesuksess. Serien som har vunnet 37 Oscar priser har nå en totalomsetning som er to ganger så stor som selve bibelen

Slutten på herredømmet[rediger]

En etterforskning ledet av Edward Snowden oppdaget i fjor at tv-programmet til Rorri ble brukt som en fasade for verdens største narkotika-kartell. Rorri hadde i løpet av et par år skaffet seg et monopol over narkotikamarkedet ved å smugle narkotika i de ulike Rorri Racerbil produktene. Etter denne oppdagelsen ble Rorri arrestert av det britisk politi og tildelt en fengselsstraff på 424 år, siden han var hovedansvarlig for flere hundre tusen overdosedødsfall. Nå soner Rorri straffen sin her i Norge sammen med Fjotolf Hansen, hvor de daglig sitter inne og konkurrerer mot hverandre på Playstation.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!