Rosa

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

]«Rosa er kult!»

- George Washington om Rosa

«Jeg er rosa!»

- Kanarifuglen om Rosa

Oline, Nina, Sigrid, Karina, Mari, Astrid Elisabet, Randi Iren, Rebekka, Ingrid, Malin Jeg liker fargen rosa. Det er faktisk min yndlingsfarge. Den er så lys, men den kan og vere mørk som natten. Du får rosa ved å blande den onde fargen rød og den lyse uskyldige fargen hvit. Det finnes en dame som er besatt av rosa. Alt i hsuet hennes er rosa. Til og med hennes hund. Viste du at om noen år at jeg blir den neste rosadamen? Watch out: med navn Mari. Viste du at Mona Lisa egt hadde rosa leppestift?, men kongen bestemte at det var for drøyt, så de måtte fjerne det umiddelbart. stakkers Mona, hun ville bare vere en barbie. Dei skjønner jeg godt i siden jeg skal jo bli verdens neste rosadame. Snakkes da jeg kjører i min rosa larmborghini.

Hei Nina! Hvis du ser dette!! Så skreiv MAri det <3

oooo, eg og likar rossssa. Frå meg heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei

Om Rosa[rediger]

Rosa er et annet ord for blå. Det er kanarifuglenes yndlingsfarge. Den ble skapt av Illuminati[1] i år 1800 (4. august klokken 13.32). Fargen er 45 km2, og finnes i nyansene:

-rosa -rosa2 -rosa3 -rosa4 -og mange andre typer rosa!

Leonardo da Vinci var den første til å bruke fargen på sitt nyeste kunstverk. Fargen var spesielt populær blant adelsmenn for å framheve deres maskulinitet. For å bære fargen måtte man løpe 31 (og en halv delt på to minus 1) ganger rundt en purke (nyanse rosa3) for så å slippe et spann med melk i bakken hos en kylling.

Mange avskyr Rosa, spesielt veldig små dverger som ser ut som bussjåfører når det er masse trafikk og små barn synger på svensk bak i bussen (Spesielt hvis de har på seg deprimerende hatter som ser ut som døde kyllinger).

Rosa er også et annet ord for LOL(hvis du ville vite det)

Liker du rosa? da kan du berre besøke meg...

Rosa er den beste fargen EVER!!!!! Og taco er kjempe godt! og pannekaker, og ikkje minst PIZZA!!!!!!!!!![[]]

Morsomme fakta om Rosa[rediger]

- alle katter har rosa hjerter - rosa er den mest brukte fargen - Mange gutter bruker rosa underbukser