Rubiks kube

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
For hjelp med å løse en rubiks kube se Hvordan:Løse Rubiks Kube
Hvor inch befinner seg i det periodiske system.
Rubiks Kube.


Giovanni Boccaccios mesterverk Decameronen er skrevet av en som levde under svartedauden, og rammefortellingen handler om en gruppe mennesker som flykter fra pesten. Torill Thorstad Hauger har skrevet boka Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 (utgitt 1980). Romanen bygger på sagnet om Jostedalsrypa og skildrer unge menneskers møte med pesten. Alfred Hauges Utstein kloster-trilogi er fra denne perioden og kulminerer med at «broder Mortem» avlegger klosteret en visitt.

En rubiks er en molekylær substans som dannes mellom tærene til feite folk og stolender, populært kalt Inch.(Inch er i virkeligheten et dyr som kun vokser opp mellom tærene til feite folk, og holder seg unna stolender.) På store rubiksfarmer er det de to typene rubiks blir høstet, og senere blir de tilsatt litt kamfer, så de tilslutt kan bli presset til en rubiks kube. Disse er ansett som et spill det hvor man skal få rett farge på rett side av kuben, så man ikke får Cerebral Parese av å spise dem.

En Rubiks kube har som oppgave å gi mennesker annfall. Som oftest et "raseri annfall". Hvis du i det heletatt vil prøve å løse en Rubiks kube, uten noen form komplikasjoner (Noe du aldri kommer til å klare), bør du trykke på linken ovenfor.

Lykke til. Hvis dette går rett til helvete, kan du jo alltids fortsette der.

Rubiks kube er et av verens mest brukte torturredskap. Dette utføres av djevelens menn eller bedre kalt speedcubere. Disse menneskene tvinger dette stakkars vesenet til å se på en rubiks kuben hele tiden, mens personen løser den igjen, igjen og igjen. Dette gjør offeret gal av all lyden og kuben. Denne torturmåten er mest kjent under 2. verdenskrig, brukt av tyskerne.