Rugby

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Rugby.[rediger]

En primitiv form for fotball. Fotballen blir spill i laverestående øl-land av en laver klasse eller lavere kaste om du foretrekker den betegnelsen .

  • Det var opprinnelig , for lenge , lenge siden en måtte og hente kuene fram fra beite på .

Da de kunne bli en del knuffing å stanging før kuen gav opp å gikk hjem. Dette var så gøy at de lokale bondene trente året rundt for å bli den beste ku knuseren. For å få ønsket motstand , å en mulighet til og trene av seg kalve-fettet ble det etterhvert lagt organiserte trefninger der folk deljet løs på hverandre til det bare var en vinner igjen.

  • Folk syntes det var gøy , og se på og heie fram lokale favoritter eller helter fra steder bare de tøffeste hadde vært på beite.

Derfor ble det en del gamling , og mer regler for at gamlingen skulle bli ærlig og redelig . Heldigvis tilslutt var det bare gamling å reklame igjen . Derfor var det ingen som dro på beite for å hente kuene , men istedenfor dro de hjem . Til koner som ikke dro i spenner , men tok bilder av kroppen sine. For og kunne dokumenter og bevise en gang for alle at du blir tynn å får muskelsvin når du slutter og melke på kuen din.

  • Slik er rugbyen nå . kuene er gladere for ingen gidder å jage dem lengre . Spillerne er gladere , for de trenger ikke hente kuene. Tilskuerne er gladere , for de trenger ikke slakte kuene , men kan kjøpe seg en heste-pølse på kampen istedenfor. Hvem er denne tosken som sier det var bedre før.