Rumpetroll

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Rumpetroll
.
.
Vitenskapelig(e)
navn:
Rompis Trollus vulgaris
Norsk(e) navn: Rumpetroll
Hører til: Altetere
Antall arter: Ca. 60 ganger så mange som det finnes rumper her i verden.
Habitat: Rumper
Utbredelse: Via analsex.
Delgrupper:
  • Skogsrumpetroll
  • Frontrumpetroll (et annet ord for sædcelle)
  • Bavianrumpetroll
  • Sædtroll (blandingsrase)
  • Bestemorrompetroll
  • Barnerumpetroll
  • Kjemperumpetroll
  • Fleskerumpetroll
Rompis Trollus vulgaris
En person sterkt infisert av rumpetroll

Rumpetroll (Rompis Trollus vulgaris) er små stygge troll som bor langt oppi rumpa til folk. Disse ufyselige trollene er svært folkesky, noe som gjør det svært vanskelig å få øye på dem. De lever stort sett av matrester og er nesten alt-spisende. Til nå er det bare Mais og Chili som en med sikkerhet kan fastslå at disse rumpetrollene ikke spiser.

Noen ganger hender det disse trollene stikker hode ut, men ingen har enda klart å fastslå årsaken til dette. Enkelte forskere mener at det utfører denne handlingen for å trekke frisk luft når noen av de andre trollene har sluppet en ”sur” en, men dette er bare en teori og er til nå ikke bevist.

Det verste et rumpetroll vet er Chili. Dersom de blir utsatt for Chili, vil alle rumpetrollene samle seg og jobbe dag og natt for å fjerne denne inntrengeren. De tar frem svære bøtter med såpevann, harde skurekoster og skurer det de er god for. I de verste observerte tilfellene har en dokumentert at de kan holde det gående i flere dager. De gir seg ikke før alt er skurt helt rent.

Lama.jpg

Rumpetrollene formerer seg ved å legge små eggposer rundt inngangen. Dersom en tilfeldigvis skulle klø hull på disse slik at de blør, har en mest sannsynlig drept en eller flere rumpetroll babyer. En slik handling vil medføre at alle de andre rumpetrollene blir veldig sinte og lei seg. Men etter noen dager har de glemt det hele, og har igjen plassert ut nye eggposer som med tiden vil utvikle seg til store stygge rumpetroll.

Symptomer på rumpetroll-infeksjon er kløe og påvirket gange og diaré. Det finnes ikke medisiner mot rumpetroll. De må gå bort av seg selv. Med mindre du klør deg langt inn i rumpa di så du dreper alle rumpetrollene.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!