Russland

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Rossiyska Federatskija Vodkasja
Deres naboer i øst
Russland-flagg.png
(flagg)
RusslandVaapenSkjold.png
(våpenskjold)
«Schkåll!»
Russland-kart.jpg
Hovedsteder Moskva
Største byer Moskva igjen
Innbyggertall 144.347.444,3
Offisielle språk Fyll-Finnsk
Styreform Diktatur
Patriark: Mother of Russia
fjott: Poop-tang (kjent fra TV-serien Teletubiene

selvstendigår=Big Bang

Selvstendighet Er ikke selvstendig
Avhengig av
Uavhengig av
Valuta 1 pelsskinn = 69 rubler
Tidssone -5*-8*UTC
Nasjonaldag Hver 89.tirsdag i juli
Landkode RUS
Toppnivådomene ru.
Nasjonalsang:
«Å vodka elsker vi å vodka drikker vi for vi er verdens minste land»

«Hallo, USA!»

- Forvirret rockeband på konsert i Russland

«Hallo, Ukraina!»

- Forvirret rockeband på konsert i Russland, igjen...

«NEN XAP COBNET HA TIMEN»

- Dermed de dårlige karakterene

«CYKA BLYAT»

- Russisk hilse


Russland også kalt Mother Russia (Маза Раша), er landet i Øst og en av verdens minste.Fra dette landet strømmer det årlig smuglersprit, billige sigaretter og smukke slaviske piker med plaster på kneet. Russland er et mektig land, med tusenvis av skoger, tjern og bjørner. Russland, sammen med Norge og Sveits er uavhengige land, men til forskjell fra Norge og Sveits er Russland mektig. De gjør som de vil, og snakker slik de ønsker. De tror ikke på demokrati, og russerne er ivrige når det gjelder å straffe dem som fortjener det.

Russisk er språket i Russland. Siden Russland alltid har vært mektige, er de en kulturspreder og slaviske influenser ser man i alle land rundt seg. Dypt inne i Mother Russia sitter kongen, Patriarken av Moskva! Han styrer Russland med jernhånd, og har 700 000 livegne bønder som jobber i ulike jordkollektiver rundt omkring i hans store mektige rike. Patriarken fungerer også som tsar.

Man finner to typer russere, den lille og den store. Den lille er alltid liten, og den store er alltid stor. Begge må barbere seg tre ganger om dagen pga av kjernefysisk materiale som ligger slengt i alle russiske skråninger.

Chuck Norris will find you.

Russland som feriemål[rediger]

Folkene i Russland tar deg hjertelig imot med både husrom, vodka og sigaretter.

Russland har siden begynnelsen på 90-tallet opparbeidet seg som et yndet feriemål. Her ligger eksotiske palasser, selvlysende radioaktive tjern, mutanter i skogene og sigarett-trær. Russerne er i tilegg meget gjestmilde og kan med rette kalles "Verdens lykkeligste folkeslag".

På landsbygda i Russland kan man for slikk og ingenting leie små hytter eller bungalows av de gjestmilde livegne bønder. Sightseings kan foretas til landets millioner av SPA-sentre (også kalt Gulag på folkemunne). Her er det ikke gytjebad og varme kilder som blir brukt, men strekkbenker og hardt arbeid som retter ut ryggen og gir en bedre holdning. Dette er noe alle russere benytter seg av, og dersom en russer som følge av sin slappe holdning gjør en forbrytelse, blir han tilgitt med en gang av domstolen, og sendt til ett av landets SPA-sentre (Gulag) Her kan de velge å være i flere år, og mange gjør nettop dette grunnet den gode maten som blir servert. alle liker Russland for der kan alle ruse seg uten å bli tatt av politiet... Apropos rusing kan man også drikke julebrus året runt fordie det altid snør der og da kan man leke at det er jul! :) Og om du ikke liker julebrus så kan du bare dra til Danmark og spise mark. (Rofl,Rofl,Rofl!)

Jobb i Russland[rediger]

Mange vestlige mennesker søker jobb i Russland. Her kan man jobbe i kullgruver, jordkollektiver, komiker i khrusjtshow eller som hoffnarr hos patriarken av Moskva dersom man ikke velger å bli kokk i en 5-stjernes gulag isteden. Russland er kjent som landet med mange muligheter. Dersom man er så heldig å være statlig ansatt i Russland får man i tillegg luksuriøse sigaretter av merket "Belomorkanal" som er laget i henhold til den russiske renhetsloven fra 1275. Denne loven tilsier at sigaretter bare skal bestå av tobakk, vann og saltpetersyre, som forøvrig ble oppfunnet av Peter den Store. Selv idag er det en sigarettmerke mer viktig enn alle andre. Den heter NШMYCCKOЦEH. Man kan også drepe tilfeldige mennesker mot betaling, merkelig nok er alle svenske.

Russland har fått en egen, spesialtilpasset versjon av nettleseren FireFox; VodkaVoks.

Det gamle keiserdømmet[rediger]

Russland ble styrt av den russiske familien Romanov i en liten overkant av 300 år fra begynnelsen av 1500-1600 tallet.

Det russiske tsardommet ble grunnlagt av Ivan den Grusomme. Etter at Ivan den Grusomme hadde slått ihjel sin egen sønn og arving til den russiske tronen med en høygaffel så tok Romanov-slekten sjansen og (fjernet) Ivan fra tronen.

Etter kuppet regjerte Romanovene Russland i 300 år. Derav at de brukte bøndende som slaver og stjal fra statskassa. Etter 300 år med diktaturisk styre så fikk folket nokk. Det brøt ut oppgjør mot tsaren og han ble avsatt.

Tsaren og hans familie ble sendt i eksil i Sibir. Her ble de tvunget til og jobbe i kullgruver og grisefarmer. Etter 1 år med dems egen medisin så bestemte Vladimir Lenin seg for at de hadde jobbet nokk på hans private grisefarm. En kveld i 1908 ble familien drept (druknet i grisemøkk). Senere er årstallet 1918 blitt feilaktig gjengitt som tidspunktet for henrettelsen av tsarfamilien. Nikolai II var den siste russiske tsar. De som foretok hans endelikt så på MTV. På grunn av reklamen shopper russere klær på STΛYHΛЯД.NO, og derfor flommer Russland av Lacoste, Tömmy Hilfüger. Det å ha bukser uten hull er et tegn på fattigdom. Ikke prøv å lage hullene selv.

Sovjetunionen ble etablert som republikk fordi man ikke likte monarkiet. På slutten så ikke folk forskjellen mellom Lenin, Stalin, eller Nicolai II. Fordi der fantes statyr med de to førstnevnte, så det var deres statuer som ble satt over ende.

NSU (New Sovjet Union)[rediger]

Russland glemmer ikke tapet av sovjet unionen, så derfor har de nettop laget NSU (New Sovjet Union) Potin har gravd et hull under den nordlige halvkule, hvor Russlands høyeste menn sitter og diskuterer hvordan de skal ta over jorda, men de klarer det aldri fordi de alltid drikker for mye vodka og kaster opp over alle planene.

Mynt mål og vekt[rediger]

Allerede i møte med Ivan den grusomme, var det sånn at vertikal avstand måler deg. Alle i Ukraina vet at Putin er vekt. Systemet var nødvendigvis myntet på ledernes interesser. Medianformuen i Russland er på USD 850, om det bare er tilsvarende. Han som er der vil trenge mynter.


Forsvar[rediger]

Ja spør han som heter ШBAN ЦЫMAPШ. eller dø i håpet om å møte putin

Lov og rrrr.....[rediger]

To ballongfarere mistet begrepet om høyde i forhold til bakken. De spurte han på bakken. Mannen sa: ikke fly videre. For om tyve minutter når man den av føderasjonens delrepublikker hvor man ikke flyr over. Navnet er PECпYbлNKA 4A ECCATюHгT. På lokal dialekt anmodet han: HE AПAXECЛACЛЮCC. Gud være med Dere.

Nasjonalsang[rediger]

Det unike med Russlands najonalsang, er at den ikke er oppkalt etter sin refreng. Se andre avsnitt.

Sport[rediger]

De har en av verdens beste basketball lag. De har vunnet 9/11 championship 21 ganger. Noen av deres beste spillere er krystoffffer stealnes og han duden med det rare håre. Stiller ofte med undervannsrugby i VM, men de blir som regel aldri sett igjen.

Vodka og sprit, øl og vin
det er hellig, og godt som bare det.
Nå tar vi en flaske og drikker oss fulle
og vi feirer MacGyvers bursdag med saft og vin.
Og tenker på dagen
da vodka ble lagen
Hellige dagen, med vodka og vin.
Ta et glass, drikk deg full.
Kom igen, ikke være sjenert
'/.Fordi vi er Russland i sprit og øl,
Med vodka og sprit til alle mann '/.

Refreng: ДYXACT ФÑЛE ДOПNHГ YHД KHAPK

Gamle og nye land i Europa som det er all grunn til å vite noe om!
Vi skal være venner med noen, og kanskje krige mot andre en gang.
Trueu.jpg
Albanie · Allemagne · Andorre · Angleterre · Arménie · Azerbaïdjan · Autriche · Belgique · Biélorussie · Bosnie-Herzégovine · Bulgarie · Chypre · Crète · Croatie · Danemark · Dingdongsaker · Écosse · Édmarque · Espagne · Estonie · Finlande · France · Géorgie · Gibraltar · Grèce · Groland . Hongrie · Îles Féroé · Irlande · Irlande du Nord · Islande · Italie · Kosovo · Le Monde · Lettonie · Liechtenstein · Lituanie · Luxembourg · République de Macédoine · Malte · Moldavie · Monaco · Monténégro · Norvège · Orcades · Pays-Bas · Pays de Galles · Pologne · Portugal · République tchèque · Roumanie · Royaume-Uni · Russie · Saint-Marin · Serbie · Sicile · Slovaquie · Slovénie · Suède · Sud · Suisse · Tchécoslovaquie · Timor Leste · Turquie · Ukraine · Union Européenne · URSS · Vatican · Yougoslavie . Øya Sodor
Det er altfor få aksenter i norsk språk, som for eksempel accent aigu og accent grave, for ikke å snakke om accent circumflex.
Land i Asia
· Afghanistan · Armenië · Azerbeidzjan · Bahreïn · Bangladesh · Bhutan · Brunei · Cambodja · China · Cyprus · Filipijnen · Georgië · India · Indonesië · Irak · Iran · Israël · Japan · Jemen · Jordanië · Kazachstan · Kirgizië · Koeweit · Laos · Lengevekijstaan · Libanon · Maldiven · Maleisië · Mongolië · Myanmar · Nepal · Noord-Korea · Nynorge .Oezbekistan · Oman · Oost-Timor · Palestina · Pakistan · Qatar · Rusland · Saoedi-Arabië · Singapore · Sri Lanka · Syrië · Tadzjikistan · Taiwan · Thailand · Tibet · Torarnistan · Turkije · Turkmenistan · Verenigde Arabische Emiraten ·Viet Nam · Zuid-Korea ·
.
eo:Rusio

Russere er veldig glad I vodka og alle barn I fra 0,5 år må drikke vodka. Men det viktigste er at ny fødte barn må få mest vodka så de ikke mer at de blir voldtatt for det er ikke bra men heldig vis er russerne så nøye med vodka loven at de brygger 10000 tønner med vodka verden dag