Sørlandet

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk


Merk:: Denne artikkelen har ikke blitt redigert på 102 dager. Den vil derfor bli vurdert slettet.
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Sørlandet er et stort land som ligger nord for Finnmarksvidden. Der alle sammen (unntatt russerne) lever av å gjete alger. Sørlandet er overbefolket av russiske innvandrere over 75 år, men flertallet av innbyggerne er unge algegjetere som lever sammen med de rosa aspargessneglene sine. Dette landet ble grunnlagt av Harry Potter og Clark Kent under den amerikanske revolusjonen i 300 f.kr.(Før Karamellpudding og Ripsbær)

Historie[rediger]

Som nevnt tidligere nevnt, ble Sørlandet grunnlagt av Harry Potter, Justin Bieber og Clark Kent i 300 f.kr. Helt siden da har innbyggerne levd av å jakte på rosa asparges-snegl som de finner under rullesteiner i guds frie natur. De har etterhvert blitt veldig gode jegere, og spesialiserer seg nå på kollektiv transport og frontale irregulære muslimske ekstremister. De har skaffet seg mange fiender opp gjennom årene, og har blitt gode krigere. I kamp har de ett par taktikker som funker relativt fabelaktig utmerkifisert. Sørlendingene pleier å sende ut de 75 år gamle russerne sine først, etter å ha dopet dem ned på min bestemors gamle tranebærjuice, og hisset dem opp ved å binde dem og tvinge dem til å høre på "high school musical the soundtrack" i en og en halv time straight. Deretter setter de fyr på toppluene deres, og sender dem ganske så Sporenstrekt ut på slagmarken.

Geografi[rediger]

Ettersom sørlandet ligger Nord for Finnmarksvidden, hadde det vært litt merkelig at det heter sørlandet. Men tatt i betraktning innbyggerne, kan dette akspteres av den allmenne kontrollifikasjonsmyndigheten. Dette mystiske landet er kjent som flere ting, blant annet "landet som flyter over av melk, seksuelt overførbare sykdommer og honning", og (av finnene) "vanukas city". Sørlandet består av fjell, populært sett på som en god form for kollektiv transport i forhold til busseluss og makrell i persille, og og andre mindre viktige geografiske begivenheter. Det er også mye mygg og flatlus på sørlandet.

Kultur og religion[rediger]

Siden sørlendingene er kjent for å konsumere mer kulturmelk enn noe annet folkeslag på hele den blå kladeisen, måtte det jo være en "kultur" del her også. Sørlendingene tilber en gudinne, som de bare kaller "Meisel-Marit", hun er de nødt til å tilbe, ellers kan hun påkalle engler for å framkalle kollektiv tortur av folket. Klærne deres er håndheklet av svakt venstrevridde pukkelryggede DDR-damer med lapp for det midterste øyet. De er kjent for å være veldig gode heklere, og godtar bare alpakkaull fra halte alpakkaer med klumpfot og svakt nedsatt syn på det venstre øyet.


Generell fakta[rediger]

- Sørlandet er kjent for sine dritdårlige,, men litt morsomme "Kjutta-vitser", som er såpass relativt interne at selv ikke landets innbyggere forstår bæret.

- Sørlendingenes nasjonalsang er en nokså lite fengende melodi kalt "ustemten".

- Landets leder nå, er en diktator som går under navnet " Lars-Schneider von Sponheim the impaler". Han har sittet som statspenishode i 89 år nå, og dette merkes på utseendet dens.

- Henrik Ibsen har tidligere sagt til en høyesterettsdommer under høringen hans at han skal ha utført et relativt dårlig forsøk på å terrorifisere befolkningen der, ved å utgi et skuespill, kalt "Rullestenens liv og levnet: en trilogi" som han i samarbeid med Lars-Schneider von Sponheim the impaler tvingte befolkningen til å se på. Sørlandet er også kjent for sine såkalte raspeballer som ble oppfunnet etter at sotra-pedoen ble arrestert, dette består av omskjært hud og ostepop.