Saksistan

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Saksistan er et land i Norden som ligger inne i Norge. Landet har komunistisk diktatur som styreform og har siden 1973 vært Spansktalende

Historie[rediger]

I 1967 ble det gamle Akershus fylke i Norge tatt over av general Saksod (Fillafjong barken lind 1947) i et kupp hvor 35000 mann deltok. Kuppet varte i 3 dager før den Norske regjeringen valgte å overgi landet til Saksod. Etter kort tid innførte Saksod spansk som nasjonalspråk og paella som nasjonalrett. Landets symbol er en hola med spesiell skrift som betyr hei på spansk. Landet ble i 1989 selvforsynt med ressurser og dette førte til at saksod stoppet all import og eksport av varer.

Landet har trappet opp den millitære linjen. Hele landets befolkning er med i den grønne arme, og det mest brukte våpenet er MP5. Landet har 7700 kampklare F35 og planlegger og erobre sør norge i løpet av 2009 .Hovedstaten er kløfta og er større i befolkning enn oslo (norges hovedstad).

I 1996 ble kløfta nuclearcenter ferdig bygd, og har i dag gitt landet så mye kjernfysiske våpen at FN reagerer. Nato og FN prioriterer et raskt angrep på Saksistan innen 2010. Saksistan på sin side planlegger å ta over så mye av Norge slik at dette vil bli vanskelig.

I 2007 tok general Saksod over området rundt Mjøndalen, fordi han mente at saksistan skulle bli ledene innen bandy. Den nye klubben ble døpt Barkod Raiders. 7. mai 2007 giftet han seg med sin tredje kone Fibi. Drømmen er å gjennopprette et sterkt og mektig spania som skulle herske over hele Europa.

18. mai 2006 går saksistan til krig mot Danmark. Landet blir okkupert innen to timer er gått og blir et strategisk punkt. Den saksistanske hær har økt fra 35000 til 2 000 000 og er nordens nest største nasjon millitært ( Kun overgått av Barkistan).

Saksistans forhold til Barkistan/nye Mussolini-land[rediger]

Saksistan inngikk i 2008 fredsavtale med Barkistan (nye Mussolini-land). De har et stramt tidskjema og mener å se en fremgang og en inntakning av hele Europa innen 2011