Salat

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Mmmmmmm!
Salatmannen. Nær slektning av Grinchen.

Salat (subj. enk.) er et latinsk ord for sunn dritt. Salten er også en veldig skummel matrett som foretrekkes av de fleste sunnhetsbevisste kjøkken. Siden det smaker lunken akerselv, har det blitt et obligatorisk punkt i agendaen for selvskadere.

Historie[rediger]

Salaten ble først oppdaget i seinmiddelalderen av de Vest-Indiske Indianerne, sannsynligvis ved en tilfeldighet. Etter at inianerne publiserte salaten for resten av verden, ble torturister som ikke brukte matretten i yrket kalt amatører. Først på 1800-tallet ble salaten tatt i bruk som tilbehør i matretter. Dette skyldes mye kongen av Danmark, som på den tid studerte for å bli stormannssadist.

Den dag i dag brukes salaten til mye forskjellig; hodeplagg, torturredskap, veggpynt, osv...
Det spankuleres i å fjerne ordet "salat" fra det norske språk, grunnet den negative klangen.Det er usunt alle blir tyk av salat og det smaker gress!

Til bruk[rediger]

De er som kjent mange måter å spise salat på, men den vanligste er ved å benytte munnen.

Utbredelse[rediger]

Fra oppdagelsen av salat og helt fram til i dag (24.01 2022) har salaten spredt seg over hele den kjente verden og prøver fortsatt å underkaste seg hele universet. Alle tidlige salatopprør har imidlertid endt i fiasko, siden salaten ikke har ryggrad nok. Nå for tida blir salaten spist av alle mennesker bortsett fra barn som kaster den i skuffen eller i søpla mens foreldrene er på do som er gode taktikker for å bli kvitt den.