Same-Finnia

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Same-Finnia er navnet på Finland og Sameland og er et norsk fylke administrert fra Sverige. De er særlig kjent for sine språk finsk, 47 samisk-dialekter, kaudervelsk og vodkisk.

Glade folk og døde dyr.[rediger]

Folket er svært glade i å drikke og deres største eksportvare er vodka og reinsdyrskinn. Byen Nokia lager alt mulig og er Norges og verdens største produsent av kjedelige monofunksjonelle mobiltelefoner (monofoner). Same-Finnia bryr seg ikke så mye om Venezuela og fikk nettopp (på forhånd) invitasjon til Det Store Kongeriket Norges dronning Margretes 700-årsdag. Da hun la Danmark, Same-Finnia og Sverige under Norge på slutten av 1300-tallet syntes hun synd på stakkars Same-Finnia som grenset til Russland. Dette skal være grunnen til den tidlige invitasjonen. Dessuten er hun selv glad i å drikke og er for tiden i Same-Finnia (august 2008).

Du sa hva, sa du, når du sa at du sa, du sa ,fortell det en gang til.[rediger]

Som Johannes Gjerner sa: Hvorfor sitter jeg på dette vannet og bader mens jeg dykker etter en øl på et tre mens alle stirrer på asfalt som ikke fantes denne gangen fikk jeg en tre er ordet for tallet som gikk ned i går er det som skjedde for 50 år siden var krigen slutt etter at man skal hoppe så høyt at jeg blir veldig svimmel av å se på fjellet når det er kaldt og det regner snø er bra når jeg skal ake med luftgeværet skjøt jeg han som sitter og ser på at solen skinner fælt når det skal skje veldig rare ting under en bro er noe man kjører på etter at man har landet med flyet på flystripen kjører tollen i finland er det billig med sigaretter bruker man som penger er i banken


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.