Sarumann

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Saruman var også stor fan av Looney Tunes

Historie[rediger]

Sarumann ble til for 2 millioner år siden i Midtlandet(ett sted ingen bryr seg noe om). Han brukte halvparten av de til å gni på en kule som kunne lyse så lenge batteriet varte. Etter dette bestemte han plutselig seg for å bli en ond jævel og benyttet dermed tiden til å lage orker, en ny type rase som ser ut som avføring og lukter likedan. Disse kommanderte han rundt til å hugge trær mens han satt å så på og spiste potetgullet spansk paprika. Litt senere, nærmere hans død, fant han sin store kjærlighet Lurtz, den ene orken som så jævligst ut av alle. De giftet seg og bygde et stygt sort tårn midt i rådhusplassen. Tårnet raste dessverre med en gang sauron så det med hans laser-syn. Dette resulterte i skilsmisse og Sarumann er i dag på fylla hver dag eller på plata i Oslo og setter noen skudd. Ingen bryr seg om han fordi han ikke har noen kunnskap eller visdom. Hans fremtid blir å være piss dritings og spise spansk paprika mens han onanerer til sin avskilte kone.

Familie[rediger]

Familien til Sarumann er fortsatt ukjent. Hans mor sies å være begravd et sted langt i helvete. Man tror at hans mor kunne hvert superstjernen Barbiegirl, som tidlig hadde en affære med Carl I. Hagen. Dette foregikk mens hun var gift med MacGyver, som skilte seg rett etter affæren. Etter dette har man ikke noen informasjon om hvor eller hva hun har gjort, men man regner med at hun ikke har gjort en dritt og bare død tidlig av kreft i en sandkasse i Hankø, hvor hun ble funnet. Man er fortsatt usikker på om Carl er Sarumann's rette far, fordi hun har hatt regelmessig sex med halve Bodø. Sarumann har derimot en bror som fant opp bindersen, en totalt unyttig gjenstand som ble kalt "den verste oppfinnelsen i manns minne". Broren hadde ikke noe offisielt navn og ble derfor bare kalt Leif. Leif er nå eieren av Statens Vegvesen hvor han hjelper dem med å ikke gjøre en forbanna dritt, noe som fungerer helt supert. Han kommer til å dø om 2 år av hjernehinnebetennelse fordi han elsker å spise rått kjøtt.

Eiendeler[rediger]

Mål med livet[rediger]

Å være piss dritings mens han spiser spansk paprika. Hans store ønske er også å få oppmerksomhet, men det er det få som vil gi han etter at han, som tidligere nevnt, skapte rasen orker. Han har også uttrykket til dagbladet at han ønsker å bygge ett nytt stygt, svart tårn midt i Bergen fordi han er så glad i regnet. Staten sa nei med en gang, men sa så klart ja til gandalf, Sarumann's erkefiende, fordi han er mye mer komfortabel i senga. Det endte dessverre med at Gandalf bygde en hytte av søle, som raste med en gang det begynte å regne. Staten har uttalt at de forventer enda en ny søknad fra Sarumann, men dette kommer trolig ikke fordi han er ekkel og drikker seg piss dritings.

Tideligere yrker[rediger]