Satan

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Satan.jpg

«Satan, Du e Dom!»

- Pappa Buljo om Satan


han suger og slikker jente fitte og manne kukk Satan', også kjent som Gamle Erik, Jesus, eller Charles Robert Darwin (født ved tidenes morgen, Lillestrøm) er mest kjent for å ha stiftet religionen som baserer seg på evolusjonsteorien. Her forklarer han at Gud ikke finnes.

Noe som naturligvis er sant. Gud har bare vært veldig inaktiv siden 2. verdenskrig. Veldig, veldig inaktiv. Enten er han død eller så sitter han foran sin "Holy TV2000", ser på "Days of our Lives" og spiser hamburgere. Eller så morer han seg med å vente til hele verden tror han er død for så å poppe opp som troll i eske bare på pur faenskap.

Selv om Charles Robert Darwin (eller Satan) nå bor i Helvete har han fortsatt mange kontakter på den delen av jorda vi kjenner. Det er ikke mulig å holde orden på alle hjelperne hans, men vi vet at er dei viktigste av dem. Vi har også Judas, men nå har folk begynt å lure på om dette stemmer. Kanskje han står i ledskap med Gud? Hmmmmm... Satan inngikk en pakt med gud i 1939, hvor avtalen var at gud fikk kvittet seg med homofile, sigøynere, tilbakestående og jøder. Satan fikk lov til å slakte ned som han følte for. Derfor sendte han sin niese Hitler ned til jorden for å gjøre faenskap (som ikke må forveksles med et homoskap som hitler aldri klarte å bryte ut av dessverre, eller et vennskap som han heller aldri fikk tak i, selv om han la ut bud på finn, Amazon og eBay).

Satan er kjent for en rekke onde og utspekulerte oppfinnelser som er designet for å lure mennesker vekk fra den kristne tro og inn i fristelse. selv om han burde vært klar over at vi kan finne veien selv ps.satan er en analfreser!

Satans oppfinnelser[rediger]

svigermor , Kristendom, Bifili, Hetrofili, Nekrofili, Zoofili, Pedofili (Usikkerhet om opphavsrett til denne "hobbyen" ettersom det er populært blant katolske prester), Crack, Hasj, Heroin, Kokain, 2. Verdenskrig, Hekser (Heldigvis tok vi menn av oss det i Middelalderen, selv om vi aldri var sikre på om noen av de som ble slengt på bålet faktisk var i ledtog med Satan, så er det bedre føre var enn etter snar), Morro, Kvinnelig orgasme, Små snurrepipperier som glinser og lager lyd, Pølser, Datamaskinen, Lego, Skolen, Paris Hilton, Mobilen,Xbox, Hestkuken, Helsetrøyer, Buljong og Jesus.satan begynte å produsere hasj sent på 90`tallet. fikk senere jobb i manche$ter $hity. (derfor er $hity rike på grunn av hasjen)


Alt på denne listen fordømmes av Bibelen, Gud.as og Jesus.inc. Satan også. Sponset av Den Hellige Ånd A/S.


Da Gud skapte menneskene skapte han egentlig Adam, Eva og Satan. Adam og Eva ble sammen, mens stakkars Satan må gjemme seg i skogen og ronke. En dag drepte Satan Adam og sydde huden hans på seg selv. Siden Gud ikke bryr seg om Satan visste han ingenting. Ikke lenge etter dette skjedde ble Adam (Satan) og Eva kastet ut av Edens hage. #LOL Etter at Eva døde levde Satan til idag og har en sønn som heter Slatan Ibrohimovich.

Etter pensjon[rediger]

Etter at Satan gikk av med pensjon i 2007 har han åpnet en iskrembutikk i Notodden, der selger han mur-is og is fra hellvete. Odd Horståga har jobbet i butikken til Satan en liten stund mens Per Spellmann har vært på is-forretningsreise til Island. Satan ble også lei av Helvete og bestemte seg for å finne på noe verre for I ALL EVIGHET endret til "En evighet med Mummifamilien og fisketur med Hufsa og den skumle trollmannen". Satan har også laget ett kjent sitat "Ikke om det snør i helvette!".

slekninger[rediger]

Satan har hatt mange slektninger på jorda blant annet Adolf hitler, Josef Stalin, mora di og George W. bush, men Satans nålevende etterkommere er kjent som folkeslaget "Politikere" Disse beistene kalt "Politikere" er demo er som stammer fra urtiden som egentlig ble utryddet av Gud, men er nå tilbake bare røffere over brutal.

eo:Lucifero