Sau

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Sau
Et eksemplar av arten "Sau".
Et eksemplar av arten "Sau".
Vitenskapelig(e)
navn:
Bæ Bæ
Norsk(e) navn: Sau, Ulldyr
Hører til: MacGyver-skapte dyr og den store barne boka, VG
Antall arter: ca. 5 (uten ninjasauen)
Habitat: Kloakk og beitemarker
Utbredelse: Der det er gress og mennesker (mat). Spesielt stor bestand i Australia.
Delgrupper:

«BÆÆÆ!»

- Sau om sau

«Jeg har det best blant sauer»

- George W. Bush om sau

«Ulla mi har det best med Milo»

- Tom Arild om seg sjøl

«Det sies at hunden er menneskets beste venn, det er sant, fordi sauen er menneskets største fiende»

- Gud om sauer

«Bæ, bæ, bæææ, bæææ! Bææ, bæ, bæææ! *Oversatt: Hør etter alle patruljer, vi rykker inn!»

- Odin Jenseinius om sauenes verdensovertakelse i år 2056

Victoria er den kuleste sauen i hele verden <3

Sauen er et pattedyr som er kjekt å ha, og er veldig god å patte på. Sauen er det eneste pattedyret untatt den afrikanske kabelskilpadden som legger egg. Den legger ikke bare egg, men på lik linje med kabelskilpadden liker den godt å svømme. Saueegg er forøvrig en delikatesse som man må smake om man ikke har smakt den allerede. Sau også kjent som " skadedyr " er et dyr dekt av mange ullsokker og bomULL. Ordet sau er forkortelse for " Slaskete Arbeidsløse Udyr."

Intelligense[rediger]

Sauer er laget av ull. De fleste sauer, også kalt SOMALIAS MØDRE, er kule dyr, men noen Sauer er også veldig nerdete, en gjennomsnitts sau har 0,4 IQ, noe som gjør at de er vanskelige å fange akuratt som Macgyver og chuck norris de er ikke akuratt lette å fange de heller, ikke at jeg har prøvd men mora mi drev business og økonomiutdannelse med dem.

Men de som har prøvd har sikkert sløset med tid de kunne brukt på andre ting for eksempel barbert seg eller Bakt en kake eller bare rett og slett ut å fange en sau.

Det er også derfor de ligger i veikanten på fjellet. Alle vil kjøre på en sau! (Tro meg, det er det fengeslstraff for!) Verdens smarteste sau heter Sau i storbyen, og har 300 i IQ. Hvis du har hørt om Atlantis, er det sauenes hovedstad. Det er derfor den er skjult og ingen kan finne den.


Fet tekstBæææ!

En jente som heter Mia tok noen ben og et hode på en bomullsdott. Sånn ble sauen til

Australia[rediger]

Sauen ble også fraktet til Australia av romvesner for å ta over verden, men romvesnene var ikke sikre på om dette kom til å fungere så de bestemte seg for å først prøve å ta over Australia. Sauene i seg selv klarte ikke å ta over hele Australia for de ble blokkert av et gjerde, men det ikke mange vet er at sauene bææææærer en farlig sykdom, SAUGALSKAP!!! Flest folk i Australia har allerede blitt smittet uten å vite det men hvis du ser nøye etter kan du se det på de med deres merkelige dialegt og hårete hoder.

Sauer er også kjent som ville råvdyr og har i mange tilfeler vært kjent får å eksplodere hvis du kaster en ost på den.