Sau

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk
Sau
Et eksemplar av arten "Sau".
Et eksemplar av arten "Sau".
Vitenskapelig(e)
navn:
Bæ Bæ
Norsk(e) navn: Sau, Ulldyr
Hører til: MacGyver-skapte dyr og den store barne boka, VG
Antall arter: ca. 5 (uten ninjasauen)
Habitat: Kloakk og beitemarker
Utbredelse: Der det er gress og mennesker (mat). Spesielt stor bestand i Australia.
Delgrupper:

«BÆÆÆ!»

- Sau om sau

«Jeg har det best blant sauer»

- George W. Bush om sau

«Ulla mi har det best med Milo»

- Tom Arild om seg sjøl

«Det sies at hunden er menneskets beste venn, det er sant, fordi sauen er menneskets største fiende»

- Gud om sauer

«Bæ, bæ, bæææ, bæææ! Bææ, bæ, bæææ! *Oversatt: Hør etter alle patruljer, vi rykker inn!»

- Odin Jenseinius om sauenes verdensovertakelse i år 2056

Victoria er den kuleste sauen i hele verden <3

Sauen er et pattedyr som er kjekt å ha, og er veldig god å patte på. Sauen er det eneste pattedyret untatt den afrikanske kabelskilpadden som legger egg. Den legger ikke bare egg, men på lik linje med kabelskilpadden liker den godt å svømme. Saueegg er forøvrig en delikatesse som man må smake om man ikke har smakt den allerede. Sau også kjent som " skadedyr " er et dyr dekt av mange ullsokker og bomULL. Ordet sau er forkortelse for " Slaskete Arbeidsløse Udyr."

Innhold

[rediger] Intelligense

De fleste sauer, også kalt SELMA, er dumme dyr men noen Sauer er også veldig intelligente, en gjennomsnitts sau har 140 IQ, noe som gjør at de er vanskelige å fange akuratt som Macgyver og chuck norris de er ikke akuratt lette å fange de heller, ikke at jeg har prøvd

Men de som har prøvd har sikkert sløset med tid de kunne brukt på andre ting for eksempel barbert seg eller Bakt en kake eller bare rett og slett ut å fange en sau.

Det er også derfor de ligger i veikanten på fjellet. Ingen vil kjøre på en sau! (Tro meg, det er det fengeslstraff for!) Verdens smarteste sau heter Sau i storbyen, og har 300 i IQ. Hvis du har hørt om Atlantis, er det sauenes hovedstad. Det er derfor den er skjult og ingen kan finne den.

[rediger] Utbredelse

Tidligere var det sauen som jaktet på ulven, men det var før åttern kunne vri.. Sau fås i flere former. I dag finnes det en god del sauer i Europa, også i Norge, da særlig i haugesund
Dette var før åtteren kunne vri.
sentrum. Det lever også mange sauer i de sentral-asiatiske områdene, spesielt mange et det i Usbrekistan. De største saueflokkene finnes likevel på den andre siden av jordkloden, i Australia, hvor de ble importert i store hopetall sammen med kriminelle fra Storbritannia for bare noen generasjoner siden.

Det har nå i ettertid blitt forsket masse på sauer og deres egetlige opphav, og av denne forskningen kom den jordnære dokumentaren "Black Sheep". Dette er en meget realistisk dokumentar som tar opp det mistolkede og uflatterende lyset som sauen i dag blir stilt i. vi har stor grunn til å tro at Mac Yver har noe med dette å gjøre.

Det finnes som sagt mange typer sau. Vi har ninjasauer, supersauer, negersauer, albinosauer og geit. Den mest sjeldne av disse er Supersauen. Den er helt hvit, unntatt et helt svart hode. I tillegg har den en rød kappe som er festet rundt halsen og henger over ryggen. Det som gjør Supersauen så sjelden er at den finnes nesten bare i Spillet Worms, og der blir den sterkt mishandlet av små rabiate meitemarker.

Sauer planlegger å overta verden i år 2056, sauenes egene talsmann Odin Jenseinius er veldig glad for å høre de store nyhetene.

Sauer er ofte brukt i Gilde svinekjøtt

«Vi må avle mer sau til rovdyrmat, slik at ikke ulv og gaupe blir utryddet»

- Natur og Ungdom

sauen liker og å springe etter ulver men det er mer utbrett blant ninjasauer.


Sauen spiser ofte okse fordi den ikke får lov å spise mennesker (spis gul snø det smaker og lukter frukt drops).

Noen sauer har vinger, og kan fly så høyt som 30 meter. De er sjeldene fordi de har ikke ben, og kan ikke lande ned på jorden.

Sauens øyne er altid røde fordi den er veldig ond, og kan drepe folk med sitt blikk.

Sauen fikk sitt navn fra sin opprinnelige rase, kalt SELMA... Hun er den orginale sauen, og kommer alltid til å være det. Hun liker å suge pikk btw..

[rediger] Sauen og Gud

Sauen ble opprinelig lagt av en "mindre smart" jente som het selmutrius jatakkurus. Hun var 18år gammel og var ikke like smart som alle andre på hennes alder, dermed bestemte hun seg for å lage noe som var like dumt som henne, nemlig SAUEN. Senere kalte hun sauen for gud og hun tror fortsatt at hun er "smart" selv om det ikke stemmer. hun ber til SAUEN fordi ADRIAN er verst...

[rediger] Sanne historier om Sauen

To sauer møttes ute på et jorde:
-Bæ, sa den ene
-Pussig, sa den andre, akkurat det hadde jeg også tenkt å si.

Tre sauer møttes på kanten av et stup:
-Bæ, sa den ene.
-Bæ, sa den andre
-Hvis jeg hører ett bæ til så hopper jeg utfor stupet, sa den tredje sauen.
-Hm, sa den første sauen, BÆÆÆÆ!!!!!

«Dæn bæste kuken lagas på sau som har gjæra i myra»

- Sauebonde i fra Skotselv

«Siste nytt: Død sau funnet under et stup, to sauer arrestert for drap»

- Dagbladet

«Vi forteller historier fra virkeligheten»

- VG om sau

«Sauen er død»

- Gud

«Enig»

- Nietzsche

«Siste nytt: Et forskerteam har funnet inngangen til atlantis! De ble desverre utryddet før de rakk og sende koordinatene»

- Dagbladet

[rediger] Se også

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk