Saudi-Arabia

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
al-Mamlaka al-ʻArabiyya as-Suʻūdiyya
Saudi-Arabia
SaudiArabia.png
(flagg)
Saudi-Arabia har ikke våpenskjold
«Allahu Akbar»
Hovedsteder Hamar
Største byer Snikskyttervika
Innbyggertall ca.17 500 000
Offisielle språk Russisk, Arabisk og noe Nynorsk
Styreform Kommunisme/diktatur
Musiker: Bjørn Eidsvåg
Kommunist: Stalins nevø Jakutsk
Selvstendighet 1989
Avhengig av Olje
Uavhengig av NATO
Valuta 1 kamel=4 kvinner
Tidssone det skulle du likt å visst...
Nasjonaldag Kvinnenes dag(aldri)
Landkode SA
Toppnivådomene ukjent
Nasjonalsang:
«fashi beshi pengehd=pappa driter penger»


Saudi-Arabia (arabisk: المملكة العربية السعودية, al-Mamlaka al-ʻArabiyya as-Suʻūdiyya) er et land som ligger i Midtøsten, hevdes det. Som navnet tilsier styres det av arabiske sauer.


«En gang i forrige måned fikk jeg penger av kongen for å ha løst verdens eldste mattematikk-gåte. Det jeg egentlig forsøkte, var å komme på en morsom film Adam Sandler har vært med på de siste årene.»

- Etter det ble Knut Hamsun professor ved Princeton

«Har Knut Hamsun mer humor enn meg?»

- Joe Tribiani

« Hello, Israel

- forvirret rockeband i Saudi-Arabia


Historie[rediger]

I 1938 fant en gruppe på rundt 2 norske pilgrimer en oase midt i ørkenen. Der satt de opp teltene. de gravde i sanden og fant olje. Folk strømmet til leiren og bosatte seg der. Etter hvert ble det en hel landsby. Slik fortsattte det. Pilgrimmene var tilfeldigvis foreldrene til Siv Jensen. Siden det og helt fram til 1989 har landet vært styrt av Frp. I 1989 tvang Stalin og hans kommunistiske Russland seg til makten og gjorde slutt på Frp sitt nazivelde. Siden har landet vært under Stalin og senere hans nevø Jakutsk. og fuck dritt hore:) og fitte penis og rompe fis:)

Styreform og sosiale forhold[rediger]

Hele landet styres av bortkjemte drittunger som som regel kler seg som engler(også kalt oljesjeiker). De lever av å innhalere olje gjennom endetarmen og fordøye den ut i form av penger. Forskere mener det er utenomjordiske krefter i spill. Disse "svarte" pengene eier/ødelegger for øyeblikket den engelske fotballklubben Manchester City. For de økonomisk mislykkede er kriminalitet og prostitusjon veldig populært. Saudi-Arabia er på 193 plass på listen over verdens lykkeligste land. Gjennomsnittlig levealder er for øvrig på 46 år, sånn midt i midtlivskrisa.


Natur[rediger]

Saudi-Arabia består omtrent bare av sand, og under bakken bare olje.


POPULÆRENAVN

I saudi arabia, så må man ha langt navn ellers ville ikke folk gjenkjent deg, og jeg tipper på folk vil heller ikke gjenkjenne deg EKSEMPEL: Mihadah Maria bint Rasheed Abdulrashid Abdullah Al Yassin hadde vært fint med lenger, da får du minst to sauer på kjøpet

Kvinnesynet[rediger]

I Saudi-Arabia er synet på kvinner ikke veldig bra. Likestilling finnes bokstavelig talt ikke i landet. For hver drepte mann, er det 14 drepte kvinner. Mens menn for jobbe med hva de vil uten krav til utdannelse må damene gå syv kjedelige år for en karriere som vaskedame, kloakkrenser eller flaskepanter. Det finnes ingen regler for hvor mange koner en saudi-rabisk mann kan ha. Abdho-Mymi Bhilli-o-Koot har verdensrekorden flest koner etter 104 bryllup(kun fem villige). Han er derfor en av Saudi-Arabia's mest kjente og et ikon for den yngre garde. Han er også vinner for tredje året på rad i Paradice Hotel.


Import og eksport[rediger]

Saudi-Arabia er en ivrig kjøper av svartkull fra Kina, geitetestikler fra nabolandene og ikke minst barnesoldater fra nordlige Tibet(Som regel mellom 12-15 år gamle) eller Somalia vis de trenger yngre og billigere barnesoldater. Alle sjeikene har som regel en liten hær til og passe på oljebrønnene sine.

Når det gjelder eksport er det som regel de små jentene som blir sendt vekk, siden alle vil ha gutter i dette "likestilte" landet. De fleste blir sendt til Øst-Kysten av Afrika. Selvfølgelig blir det jo solgt mye olje også, men det meste innhalerer sjeikene. Saudi Arabia er ansett for å eksportere et negativ syn over Knut Hamsun, Andre Bjerke, Ejlert Bjerke og Alf Larsen. Dette opprører Forfatterforeningen, og andre som holder til i Kronprinsens Gate.

Matvaner[rediger]

Matvanene i Saudi-Arabia er ganske spesielle. Geitetestikler er en delikatesse og er som regel alltid på bordet under hellige måltid. Geitetestikler kan spises på flere måter men det vanligste er med poteter og saus eller i toast. Geitetestikkeltoast er nasjonalretten i landet og spises daglig av alle som har råd. Blant de med mindre penger er kamelkjøtt billig og godt. For de som ikke har penger til det heller, spiser sand.

Geitetestikkeltoast

  • To skiver kneip
  • 3-5 geitetestikkler
  • Rømmedressing
  • 2ss sand
  • 5Dl menneskelige rettigheter
Land i Asia
· Afghanistan · Armenië · Azerbeidzjan · Bahreïn · Bangladesh · Bhutan · Brunei · Cambodja · China · Cyprus · Filipijnen · Georgië · India · Indonesië · Irak · Iran · Israël · Japan · Jemen · Jordanië · Kazachstan · Kirgizië · Koeweit · Laos · Lengevekijstaan · Libanon · Maldiven · Maleisië · Mongolië · Myanmar · Nepal · Noord-Korea · Nynorge .Oezbekistan · Oman · Oost-Timor · Palestina · Pakistan · Qatar · Rusland · Saoedi-Arabië · Singapore · Sri Lanka · Syrië · Tadzjikistan · Taiwan · Thailand · Tibet · Torarnistan · Turkije · Turkmenistan · Verenigde Arabische Emiraten ·Viet Nam · Zuid-Korea ·
.