Selbu

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

SELBU. "Hey og vælkomminj te Sælbu" Alle er tjokk å ekkel, de kommer te Tydal å tigg både pæning, mat å hasj, men i Tydal e d inginj såm driv me hasj, eller har pæning, så d fe hallje me småpotet å redman.

Hvis du e så uheldi at du Kjæm te hævette søl, (altså Vikvarvet) er du ganske fuckt... i flora finner du det du trodde var utdødd.

Engelskmennene har sendt ut på ekspedisjoner i vikvarvet i 1984, men dæm har itj hørt nå fra dæm før no. Dæm har meldt om kanibalisne, innhavell, isolerende og ett svært- relligiøs folk.

¤Historie.[rediger]

Selbu er ei lita grend midt i mellom Finland og England, der ting skjer på både kryss og tvers. å alle e fetj med en president ved navn Ole litjmannj renå som styrer landet fra sin providence i renåa.

¤Geografi.[rediger]

Ser du dette skiltet er du allerede fokka.

Du må ta transportmiddelet ditt og kjøyr 500000 mil sør for Værnes og Trondheim flyplass,men kommer du til ett nedsnødd skilt hvor det står TYDAL, da er du mildt sagt fucked, viss du kjøre Polaris eller ett annet framkomstmiddel , ihvertfall . Fordi fartøyet ditt tåler ikke turen dit og tilbake. For og si det sånn, selbuskogen dukker fort opp , kommer du deg over , kommer du ikke tilbake, med mindre du kjører ski-doo elan Derfor øker folketallet gjevnt og trutt.

hvis du noen sinne blir strandet i Selbu, ring dine nermeste, for du kommer aldri tilbake. nei stemmer det finnes ikke telefondekning her uansett.
¤Fakta Fanen.[rediger]

Selbu har litt mer innbyggere enn Tydal kommune med 101 stykker og 102 og ei halv ku og en par "rættele grisballja". Selbu er kjent for 3 ting .

Vist noe lukter fisk blir det fort kos i Tydal.
  • 1. De er veeeeeeldig gode til å banne .
  • 2. De kjører ikke John Shit og Massy Fuglyson, fordi de shit.
  • 3. Dæm drikk hembrennjt åt allje måltid.


Selbu og Tydal er en del av ett prosjekt som heter Neadalen som er satt istand av statsminister Nickolais Nyhåggå og presidente Ole edvard fakkings renå. men for å finne snetrum i selbu nemmlig mebond må du ta ta lengde graden pluss breddegraden og dele på skjegget til Hilmar litjmannj Rønning og dereefter finner du byen Pjong Jang, som der du igjen deler på egoet til vikvarvingene ganger med illuminati`s tre hjørner hvor du igjen finner Røros hvor vi virkelig nermer oss. derefter må du gå/kjøre, til du har gått like mange kilometer som øverbygdas, strandas, og innbygdas IQ til sammen. glem det, da kommer du ikke langt, så da må du legge sammen dommheten til de som oppfant selbuskogen, og kommer du edenlig til Stigamælenj, jaja det var så nærme så mebond ble visst hær.

Selbu Sine Grender .[rediger]

Mebond[rediger]

Mebond er selbu`s overhode og her finner du faktisk Kim Jong Un sjeldene ganger, grunnen til dette er at vi har KIWI.

Øverbygda[rediger]

Er en skummel plass. du bør ikke forville deg opp dit, men siden øverbygda er en så stor del av selbu er dette en obligatorisk del og nevne. i øverbygda har de kanskje 4 og en halv innnbygger og 50 kyr og en og annen "rættele grisballj" dette stedet styres av en mektig mann TjokkHilmar Rønning og hans undersjotter KallarScooterMekk.

Vikvarvet[rediger]

I vikvarvet er det en plass som heter Labbi, dette Labbi er, ja jeg er faktisk ikke sikker på hva det er, men huli er det. i vikvarvet har de så mye som 50 innbyggere 5 kyr og 100 geiter.

Innbygda.[rediger]

Er selbus mørke hull, her finner du ingen ting annet enn faderullands Avelsgård. uansett hvor du er.

Selbustrand[rediger]

også kalt solsiden, men alle med annstendig vett vet dette er ren bullshit.

Renåà providens[rediger]

Renåa er for mange ganske ukjent med hele 1 innbygger og dette er en ordentlig svhæring. nemmlig A la presidente Ole edvard fakkings renå.

Flora[rediger]

Selbu`s kanskje mest befolkede plass med hele 0 kyr og 70 innbyggere, de har egen kirke samfunnshus og også egen kafeteria, i flora er det ett utrykk som heter "hulinjar i florn", dette forstår jeg egentlig ikke siden flora er kanskje den mest kjente plassen i selbu og den mest kjente personen derifra er Osakar som også er sangstjerne.

Steamroller.JPG Stop hand transparent.gif DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand transparent.gif
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!