Selvmord

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Selvmord er en metode som går ut på å ende sitt eget liv med å suge sin egen kukk før noen andre gjør det. det er som kjent en menneskerett å få bestemme selv over sitt eget liv, inkludert når det skal slutte.

Selvmord ble oppfunnet i 1712, og har siden da hvert brukt i mange kulturer (med unntak av i religionene Islam, Jødedom, Kristendom, Hinduisme, og Buddhisme, hvor det er forbudt).I Europa har det vært tre perioder hvor det har vært ekstra populært. Den ene på 1720-tallet, da det var nytt og spennende,den andre på 1920-tallet, da det var moderne på nytt og den tredje på 80-tallet da det var retro. I Norge hadde vi en egen liten periode på 1960- og 1970- tallet, da det var veldig populært.

Ifølge nyere forskning fra Sameakademiet på Vestre Vidda, sammenfaller en selvmordsbølge med utgivelsen av et nytt Justin Bieber album og derfor kan han oppfattes som en trussel mot det moderne samfunn og burde derfor straks kastreres med en sløv frisørsaks, papirkuttes over hele kroppen og kastes i et basseng fult av appelsinjuice.

I 1973 var selvmord et tema for en FN-konferanse i Vikersund (Selvmordskonferansen). Der ble det diskutert om selvmord skulle gjøres ulovlig, men resultatet var at det ble tydeliggjort i menneskerettighetene at alle skulle ha mulighet til å ende livet sitt når det passet dem best. Jeg mener at selvmord er lite morsomt å spøke om... Mange mener det er befriende i forhold til hvordan mange oppfører seg! Er ikke fakta-rellatert, men tenk litt over hva dere skriver om selvmord, kan oppfattes direkte sårende til folk som ikke har det bra eller har prøvd og mislyktes.

De vanligste metodene for selvmord i dag, er å:

- få rabies med vilje 
- hoppe fra eifeltårnetiført kun hønsenetting 
- kutte over pulsåren med sidene i ei mattebok 
- sulte ihjel
- se på Hotel Cæsar
- gift deg 
- ringe selvmordshotline og spørre etter Geir
- rekke fingeren til en rovelg
- høre på Justin Bieber, etter to dager vil selvmord bli betraktet som en befrielse fra oven
- forvandle seg til en katt og hoppe inn i mikrobølgeovnen
- ta ut frontruta og setebeltene i bilen din og meld deg på et rally
- binde seg fast til et furutre og få vennen din til å sage det ned
- stappe en abbor opp i neseboret ditt og dra den ut gjennom ørene
- oppdatere iPhone selv om du vet den kommer til å være relatert dårligere enn forrige gang

Mange (særlig unge) mener at selvmord høres spennede ut, viser en ny meningsmåling. Det kommer fram at 24% av norske ungdommer (fra 14-29 år) har prøvd selvmord, og 47% ønsker å prøve det. 13% tar selvmord minst én gang i uken.

Less Cowbell Denne artikkelen trenger mer kubjelle.

Den har et stort potensiale, men mangler en ordentlig rytmeholder!

Du kan hjelpe ved å legge til mer kubjelle.

eo:Suicido