Senja

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Senja er Norges største øy selv om innbyggerne på Hinnøya har i flere år misinformert media og forskere om at Hinnøya er større. Senja er et anarkistisk samfunn og en fristat politisk uavhenging av stortinget. Det ledende politiske organet er kjent som Senjamafian. Fristaten senja er et lykkelig samfunn med lovlig cannabis og har torsketungeskjæring som nasjonalsport. Det var intill at Oslo Politikammer sendte dit en politimann som ikke evner å avlive en hest. Her står det ingenting morsomt om cannabis, for Thomas Giertsen leser ikke denne siden.

Her er grunnen til at ingen på Senja raper. Trollet som bor i fjellet kan rape høyere. Derav den grønne røyken

Opprinnelsen[rediger]

Den sanne versjonen om Senja er at den oppsto som et radioaktivt virus i havet 2500 millioner år f.Kr. noe som førte til at Senja-jentene er utrolig nydelige og meget ettertraktet. De har en flott dialekt og er stort sett hovedårsaken til at nesten alle ekteskap på Senja er lykkelige. Guttene derimot, er ikke fult så ettertraktet som jentene. Det finnes svært få pene gutter på Senja, noe som er synd, for jentene er meget dristige, morsomme, pene, snille, rett og slett nesten perfekte. men der jentene mangler tar guttene igjen med en knall personlighet. for det folk flest ikke vet er at Jentene på Senja kan se forskjellig ut, men har helt lik personlighet. noe ikke guttene har. de er helt forskjellig fra person til person. bare spør hva de synes om el-biler. du kommer til å få helt forskjellige svar hver gang, der jentene bare svarer "dæm e no grei" 99.94% av tiden.

I nyere historie på grunn av millionene sløst på gulltoaletter av ubrukelige politikere ble en gammel bevegelse gjennomlivet i full styrke. Fristaten Senja fikk oppslutning og etter en voldelig revolusjon hvor hele senja lensmankontor og 7 kommunestyre medlemmer samt en gris (som ble mistatt som politimann) fikk ufrivillig påtvunget LSD ble fristaten opprettet da alle politibetjentene sluttet jobben og overga seg til fristaten da de innså de var ellers ubrukelige. 1 skudd ble avfyrt i løpet av hele revolusjonen, da Arnold Hold-Pilsen under LSD ruset skjøt seg selv i foten da han hallusinerte at føttene hans var griseføtter.

Geografi[rediger]

Senja er litt øde, men faktisk ikke så veldig som mange egentlig tror. De har faktisk ting som matbutikker, kiosker, barnehager, skoler, sykehjem, legekontor, treningsstudio, og sånne enkelte ting som gjør at det ikke blir så øde allikevel.

De har flere turistattraksjoner som de tjener gode penger på fra godtroende turister. blant annet har de:


Gulldassen.

Milliondassen på Tungeneset, som en gang var gull på men ble stjelt av mosegremlins.

Mix kiosken i Senjahopen.

Kråkeslottet.


De hadde et stort troll laget av isopor, men dessverre brant det ned nylig av ukjente årsaker. hvordan det ikke har blåst ned over årene pga. de sterke stormene er det ingen som vet.

på grunn av det syke do-budsjettet politikerne på Senja har, er veiene på Senja humpete og fæl. hadde politikerne på Senja fått fikset veiene, ville Senja ha vært en avansert Koloni for lenge siden. men istedet sniffer de hockeypulver og drikker Jagermeister natten rundt mens de bygger skinnende Utedass som står låst i alle måneder bortsett fra Juni til over 5 millioner kroner.

Politikk[rediger]

siden folket på senja ikke har peiling politikk, har folk med Dofetisj tatt over styret og brukt alle pengene de hadde til å fikse veier og bygge infastruktur på Utedass med gullplater på. Det er heller aldri Politi på Senja grunnet anarkiet innført av Senjamafiaen, noe som har ført til at flere ulovlige fremkomstmiddel drar over de ødelagte veiene på Senja, f.eks. trimmede Enhjulsmopeder, Kirkeorgler med påmontert Turbo-V8, Jetjagere med påmonterte potetkanoner og hoppestokker med Brukte NASA raketter montert på.

sistnevnte ble bannlyst fra alle land i hele verden i 2006 da Henrik Ibsen prøvde å flykte fra fengselet på Finnsnes med Raketthoppestokk.

Selv om senja de-jure er styrt av staten gjennom koloniorganet tSenja kommune, er de-facto makt i hendene på Senjamafian som styrer fristaten. Senjamafiaen tok makten gjennom at folk rett og slett ikke lenger trodde at makta lå sørpå.

Fristaten ble erklært med all makt overgitt til det folkestyrte organet senjamafiaen. Leder av senjamafiaen er i skrivende stund Håvard. Håvard er ettersøkt for terrorisme i Norge og Eu etter et væpnet veiangrep på bilister som ble avdekket ved hjelp av en youtube video lagt ut av Håvard selv.

Cannabisrøyking er lovpålagt, plukking av fleinsopp minst en gang i året er en normal tradisjon for barnehager og skoler etter dette ble lovpålagt under trussel av dødstraff.

Fristaten senja er den eneste klimanøytrale kommunen i Norge, storparten av utslippene skyldes cannabis i og med at 68% av co2 utslipp skyldes cannabisrøyk.

Økonomien i fristaten er basert på fisking, økologisk landbruk, oppdrett, produksjon av rusmidler og en aktiv musikkscene med kjente band som Bob-Marius and the sailors, pønk sløyd, the sjarks, Jimi-Henrikk, satan’tan’a og Geir-Bartholemus blåseekspress.

Selv om befolkningen i de tidligere kommunene på senja sank de siste årene har opprettingen av fristaten markert en drastisk økning i folketall. Befolkningen ligger nå på rundt 25000. Politiske og ellers etterfulgte Flykninger fra staten Norge som freakere og gamle dankere står for mesteparten av innflyttingen.

Religion[rediger]

De tror ikke på guder som de fleste religiøse individer, men heller på en mystisk skapning som gjemmer seg på yttersiden av Senja i havet. de tror at denne skapningen vokter dem fra alt ondt i verden mot at de ofrer selbiff og en pakke melk minst 2 ganger i måneden.

beistet går under mange navn, men de mest populære er "Hormund Kuksen", "Vokteren Kukleif", "fettleif den allmektige" eller "Penis Horemund: Senja's Beskytter". disse navnene kan virke unødvendig grov, men har en rik historie bak seg som reflekterer tilbake til den tiden da senja var en skog med galdninger som gikk rundt og ropte bannskap i ett. Det er sagt at denne skapningen flyter rundt i et gammelt seljagstski og holder til på Arholmen. navnene varierer fra hvilken retning i religionen du velger. når du har valgt en retning, kan du ikke bytte eller melde deg ut av religionen, fordi da blir Senjaværingene ganske sure og kaster brukt snus på deg.

I nyere tid begrunnet lovlig cannabis er rastafarianisme en økende religion på Senja, dette har skapt friksjon med den tradisjonelle religionen på senja. Mange rastafariere har opplevd å få snusbokser og toss kastet på seg. Til gjengjeld har flere av de tradisjonelle troende opplevd å måtte høre rasta musikk 24/7 utenfor hulene sine.

Senjadialekten[rediger]

Senjaværingene har en utrolig kul dialekt, og de er verdensmestere i å banne. Å banne på når man er fra Senja er rett og slett noe ungene lærer i ung alder på skolen.

Oversettelesguide:

Jeg liker deg = "FÅ AV DÆ/DÆG/DÆ TRUSA!!"

Hei! = "SATAN, Æ TRUDDE FAEN MÆ KONA DI ÅT DÆ!!!"

hadet! = "SNAKKAS PAKKIS!"

Hvordan går det? = "Å HAIN GAMMELEIRIK OG TORSKEN?"

Hvor ligger.. = "ØLHAILLN???"

Faen! = "DETVADÅSOMISVARTEHESTPEISENIDETRØDESØTESVARTSVIDDEGLOHEITEHÆLVETTETYKJEPELKENOGHAINNYERIKOGHAINGAMMELERIK"

Er du dum? = HAR DU RØYKA SOKKAN DINE DIN FØRRBAINNA PONGLÆST!?

Takk for komplementet = E DU OPPKJÆFTIG?!!

Uff det var leit = INN I DET RØDE SØTE HÆLVETTE KOR FØRRBAINNA JÆVLIG!

Han var kjekk = I hælvette så snasn han der va, e han singel?!!

Rumpesprekken = SKITFJORN.

Uff, der gikk han visst ut av konkurransen = Dæven han steike i satan og, der rauk fjåtten!

Hvor ble han av? = Ka faen e det han baille me??

Han er en kjempekar = Han va no faen mæ/mæg/meg en go hæstpeis!

Hva er det som gjør deg så meget forsinket? = Ka e det du sæme nåkka så inn i hælvette me?

Ja, så klart! = Ja, vesst faen!

Din dust = Din førbainna jåsskuk der du sett!

Din dumming = Dævensteike korr fjåttat du e din hæstkuk!

Jeg liker deg ikke = Dæven, han satan korr æ/æg/eg ska måijlle dæ/dæg/deg te pises!!!

Hvor er Toalettet? = førtejll mæ kor dassn e FØR Æ DRIT MÆG UT!!

Religiøse Tradisjoner[rediger]

Senjaværingene sin nasjonalmat er nesehår. De plukker ut nesehår fra forskjellige dyr for å server i hårballer på nasjonaldagen dems: 30 februar. Seremonien deres er sånn: De setter seg ved et bål, de tar en ball hver (den største går til ordføreren) og begynner og synge macarena til den. Etter det svelger de ballen hel, uten drikke. Forskere skjønner ikke hvordan dette går an.

Etterhvert som kvelden fortsetter, setter alle seg ned og ser på Dora The Explorer i 3 timer uten pause før de setter seg på 20 år gamle rustne firehjulinger og Traktorer og drar hjem halvfull på Corona og ketchup.

Kjente folk fra Senja[rediger]

MacGyver's halvbror Crackskybert

Kurt Cobain

George Clooney

Kaptein Amerika

Kaptein Sovietunion

Icarly

Peppa Gris

Ingrid Bjerkås, Norges første kvinnelige Puslespillmester

Jim Carrey

Håvard

Snickers


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!