Sertifikat

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Sertifikatet er det som trengs for å kunnne betjene f.eks en kortskaftet spade. En kortskaftet spade er den rare tingen mammaen din brukte for å luke i beddet. Sertifikatet får man etter å ha gjennomgått en lang rekke tester, bl.a; slå på kassa, kaste støvel, sekkeløp kombinert eggeløp, og den store finalen som kalles oppluking.

Opplukning[rediger]

Oppluking består av to deloppgaver som skal gjøres samtidig. Det ene er å "opple", hvor man stikker spaden gjentagende og hardt i jorda, og "ukning" hvor man synger den vakreste sangen man kan. Derav navnet "opplukning". Man får karakterer i hexadecimaler.


Etymologi[rediger]

Sertifikat kommer fra det gammle ordet "Sært-i-fi(n)-katt". Som betyr at noe som var sært befinner seg inne i en fin katt.

Bestått[rediger]

Etter stått oppluking kan man nå betjene dette redskapet alene, men det skal til enhver tid finnes et brannslukningsapparat innen tre kilometer. Dette er grunnet i at størsteparten av lukerene er kvinner. Spaden skal også til årlig KS-godkjenning. KS står for "Komité for Spader". Disse har ansvaret for at hagene i landet skal være trygge, og at alle spader skal være godt oppdratt.

Advarsel[rediger]

Hvis du spar blomster for fort, kommer onkel politi. Da må du fortelle hele verden følgende: "I go B-lasted by a prick on my rollerblade".

Universets ti minst nyttige gjenstander

Bsod.png
17011-1-.jpg
BSoD · Rettskriving · Lampeskjerm · Mygg · Sagmugg · Fotoboks · Brnjyb · Sertifikat · Danseband · Snørr
Listen er utarbeidet i samarbeid med Erlend Loe.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.