Sesam stasjon

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Sesam stasjon, bedre kjent som SS, er en etteretningsorganisasjon der de fleste agentene jobber "undercover" i Barne TV for å gjennomskue og slå ned på opprør fra barn under 10 år. hvis du ikke har lagt merke til det så er ikke dukkene i SS ekte, de er bare dumme dukker som skal distrahere deg imens agentene som jobber undercover som Max mekker(som også var tidligere medlem i Taliban), skal beskytte stasjonen mot ethvert terrorist angrep med det fæle utseende sitt.

Organisasjonen som fungerer som hemmelig politi, ble opprettet av Kongehuset for å slå ned på opprør hos de unge rettet mot nasjonale prøver og Ari Behn. I følge kilder inne i Kongehuset skal Ari Behn flere ganger opplevd frykt ovenfor hva han likerer å refere til som "små personer". Disse små menneskene skal i flere anledninger pelt nese foran Ari behn og kalt han teiting. Vaktansvarlig ved slottet Bjarne Betjent sier -" Vi slår hardt ned på dette fordi det virker mistenkelig at ikke bare et barn har kalt Presidenten (Ari altså)teiting, men flere og ved et utall annledninger i forbindelser med Barnas dag på slottet. Ari selv sier han føler seg truet og er for øyeblikket meldt sykemeldt av Slottets presseansvarlig og kan ikke komme med en kommentar til denne spesielle saken.

Talsmannen på vegne av Barna- Asgeir "sjefen over alle sjefer" mener at dette er pur løgn fra Ari's side og at det burde være en menneskerett å pelle seg i nesa hvor man ville, også på offentlige steder, i tillegg legger Asgeir til at "hele verdens kretser ikke rundt Ari Behn, barna planlegger ikke opprør mot han, spioner i barne TV er uhørt! Det har senere kommet fram i lyset at Vaske, bedre kjent som Vaskebjørnen på Asgeirs show også er en aktiv spion i SS.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!