Sex

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk


Fil:Pink panther.g'Fet tekst'if
Sex mellom hund og rosa panter.
Du lurer kanskje på hvordan du ble til... Vell moren og faren din hadde sex beskyttet men så sprakk condomen og BOOM SÅ KOMMER DU UT AV TISSEN TIL FAREN DIN!
Sex med trær er veldig populært for tiden:D Vær inn! Bli DENDRO

evet var her

« Sannelig, jeg kommer brått.»

- Jesus om Sex

(Åp. 22:20)

DETTE er DEILIG

Sex er en handling utført av en mannog hund kat og et tre og en kvinne, eller en mann og en mann, eller en kvinne og en kvinne, eller en mann, en kvinne og en kvinne, eller en kvinne og mann og mann og kvinne og kvinne, eller mann, kvinne og en hund. Det spiller ingen rolle, noen er lesper, andre er homoer og noen er bifile og resten mangler hjerne.

Denne handlingen kan føre til webkamera-videoer, brukne bord, søl og skapelsen av et utenomjordisk vesen kalt aliens. De som utfører denne handlingen gjør det oftest for velvære, men også av og til for å slippe unna med å betale en krone for lite når de er på Vinmonopolet.

Kvinner syntes at sjokolade er bedre enn sex. Det var helt til Kama Sutra ble oppfunnet.

== Hvordan sex oppstår == det oppstår når Andreas driter ut en til neger

{{Advarsel|right|Sex kan føres til kjønnsykdommer, og man kan få det via vaginal sex, webcam sex, analsex, oralsex,telefonsex , håndsex og [[wetsex)) Og selvfølgelig deilig sex. Sex oppstår når en mann og en kvinne møtes (i noen tilfeller møtes det individer av samme kjønn; i sjeldnere tilfeller møtes det individer som er begge kjønn.), og tiltrekkes av hverandre. Mannen begynner å fremføre replikker han har øvd på sug ein kuk foran speilet, på fagspråket kalt "sjekkereplikker", mens han stirrer på puppene hennes. Hvis kvinnen viser interesse, vil mannen ofte fremføre en parringsdans for å imponere henne, og eventuelt ødelegge den lille sjansen han hadde. Hvor lang tid det tar fra parringsdans til parring avhenger av tilfeldigheter og flaks. Etter sex grynter mannen og sovner oppi en do skål for morra til Abraham Lincoln momentant. Fitter blir deretter kåte av gryntingen og ønsker mer, selv om de ikke får. Og deretter øker sjangsen for mannnen for å bli pult. Men den klarer mannen som regel og ødelegge fordi han er trøtt.

Fuck you

Bængshot Mafakka NEINEI MAFAKKA NOT MADAFAKKA