Sex

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk


Fil:Pink panther.g'Fet tekst'if
Sex mellom hund og rosa panter.
Du lurer kanskje på hvordan du ble til... Vell moren og faren din hadde sex beskyttet men så sprakk condomen og BOOM SÅ KOMMER DU UT AV FITTA TIL MOREN DIN!
Sex med trær er veldig populært for tiden:D Vær inn! Bli DENDROGiovanni Boccaccios mesterverk Decameronen er skrevet av en som levde under svartedauden, og rammefortellingen handler om en gruppe mennesker som flykter fra pesten. Torill Thorstad Hauger har skrevet boka Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 (utgitt 1980). Romanen bygger på sagnet om Jostedalsrypa og skildrer unge menneskers møte med pesten. Alfred Hauges Utstein kloster-trilogi er fra denne perioden og kulminerer med at «broder Mortem» avlegger klosteret en visitt. (Åp. 22:20) DETTE er DEILIG

Sex er en handling utført av en mannog hund kat og et tre og en kvinne, eller en mann og en mann, eller en kvinne og en kvinne, eller en mann, en kvinne og en kvinne, eller en kvinne og mann og mann og kvinne og kvinne, eller mann, kvinne og en hund. Det spiller ingen rolle, noen er lesper, andre er homoer og noen er bifile og resten mangler hjerne.

Denne handlingen kan føre til webkamera-videoer, brukne bord, søl og skapelsen av et utenomjordisk vesen kalt aliens. De som utfører denne handlingen gjør det oftest for velvære, men også av og til for å slippe unna med å betale en krone for lite når de er på Vinmonopolet.

Kvinner syntes at sjokolade er bedre enn sex. Det var helt til Kama Sutra ble oppfunnet.

De vil ha sex med henne, nam!

== Hvordan sex oppstår == det oppstår når Andreas driter ut en til neger

{{Advarsel|right|Sex kan føres til kjønnsykdommer, og man kan få det via vaginal sex, webcam sex, analsex, oralsex,telefonsex , håndsex og [[wetsex)) Og selvfølgelig deilig sex. Sex oppstår når en mann og en kvinne møtes (i noen tilfeller møtes det individer av samme kjønn; i sjeldnere tilfeller møtes det individer som er begge kjønn.), og tiltrekkes av hverandre. Mannen begynner å fremføre replikker han har øvd på sug ein kuk foran speilet, på fagspråket kalt "sjekkereplikker", mens han stirrer på puppene hennes. Hvis kvinnen viser interesse, vil mannen ofte fremføre en parringsdans for å imponere henne, og eventuelt ødelegge den lille sjansen han hadde. Hvor lang tid det tar fra parringsdans til parring avhenger av tilfeldigheter og flaks. Etter sex grynter mannen og sovner momentant. Fitter blir deretter kåte av gryntingen og ønsker mer, selv om de ikke får. Og deretter øker sjangsen for mannnen for å bli pult. Men den klarer mannen som regel og ødelegge fordi han er trøtt.

SEX SEX SEX[rediger]

Ordet sex stammer fra det koreanske ordet "lang-trang-gang"

Advarsel

Har du sex med en palme, se opp for store kokosnøtter...

Sex er noe som stammer fra gammledager (69 f.kr) og har lenge vært en tradisjon blandt unge. Jeg hadde sex første gang da jeg var 69 og et halvt år gammel. Jeg var litt seint ute, men rakk heldigvis å gjøre det før jeg var 60 år!!. Carl I. Hagen er sexens oppdager, og han var den første som oppdaget og utførte sex. Han utførte denne seksuelle handlingen med sin venninne Erna Solberg. De brukte først tærne sine til å prøve å tilfredsstille hverandre, men så lurte de på hvorfor de ikke hadde like kjønnsorganer, så de prøvde og putte penis inn i vagina, eller Babmus inn i løk som de kalte det da. Og det virket mye bedre.. De jokket som små rotter til det plutselig kom noe hvitt væskelignende ut av Bambusen til Peter pan. - De smakte på det, men de syntes ikke det var så godt som neglelakkfjerneren til Barbie. -Sånn ble sex innført i Europa. Afrika og midtøsten har ikke engang hørt om sex enda, selv om det er syv år siden sex ble en tradisjon i Norge.

-Siste fra midtøsten! Storken skal ha blitt skutt av den sjalu, blinde organisten Sandibuksa Erjaeveligubehaglig i den Iranske provinsen Yazd. Ekstra blindet av sjalusi over at hans kones utilslørte hentydninger til provinsens brønn- og brobygger, dro han fram sin imitasjon av en Kongsberg-produsert Krag-Jørgensen. Sandibuksa ladet med rødfis for skremme. Da han holdt børsa opp i lufta satte storken seg på børseløpet, og da (rød)fisen gikk av ble storkebena blåst gjennom skrotten og delvis ut av hodet. Den døde storken kunne minne om et litt stygt miniatyrreinsdyr. Barnet som storken bar på skal umiddelbart ha blitt satt i opplæring som assisterende organist. Misjonærer fra Blakstad Frilynte Menighet(Froland) har reist til området for å befeste sin (misjonær)stilling gjennom et litt overfladisk samleiekurs.

Enkelte bra kommentarer som brukes når man ikke vil ha sex er bl.a :

"stikk a ditt spøkels, æ pul itj før småpæng. men har du ei kron, så gjør æ det lel." "Ta meg i mannmusa" "No har æ ikke mensen, la oss gjør det"

SEX var også oppfunnet av "dha gay" også kjent som Jan Thomas. Han var også den første som hadde seg med Chuck Norris.

 • Er du full kan du ha sex med en over 69 år !
 • Er du edru og under 20, bør du ha sex med noen på din egen alder.
 • Er du full og under 20, KAN du i begrensede tilfeller ha sex med mora til en god kompis.
 • Er du full og over 20 kan du ha sex med en jente på under 18.
 • Er du edru og over 20 bør du ikke ha sex med en jente under 16, (eldre jenter kan ha sex med gutter under 16)..
 • Er du pedo, bare glem det!
 • Er du full og over 30 vintrer, kan du ha sex med en palme.
 • Er du under påvirkning av hasj, heroin, kokain, lim, kanel eller andre narkotiske stoffer, da bør du ha sex med julesokk.
 • Er du Jan Thomas, da er alt lov.
 • Er du Aleksander Rybak må du høre på fiolin under samleiet.

Ulike typer sex[rediger]

 • SEx med penis og fitte (standardsex)
 • Sex med to peniser eller en penis og en anus (homsesex)
 • Sex med to fitter (ser bare deillig ut)
 • Sex med to fitter og en dildo (sex for biseksuelle jenter som ikke finner en mann å ha sex med)
 • Seksuell omgang med dyr (mennesker som puler stakkarslige dyr)
 • Bæsjesex (Også kalt rompe-mot-rompe sex.)
 • Putesex (sex med fitte og pute)
 • Seks (Tallet)
 • Sex med døde kropper (nerkophilia)
 • Fabian Sex (Sex med en stang)