Siv Jensen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Jeg er sjokkert!»

- Siv Jensen om Siv Jensen

«Jødene kommer! Alle mann på dekk!»

- Siv Jensen om grøtstreikdagene

«Morna Jens!»

- Siv Jensen om Jens Stoltenberg

«I did not have sexual relations to that woman»

- Bill Clinton om Siv Jensen

(MMS-foto Nokia 3210i: G. L. Valla) Stiv Jensen i prøverommet til Beate Uhse i Oslo. Jensen ønsker en gutt fra sjåstad til og masere føttene sine og vil om nødvendig bruke makt for å oppnå den ønskede frihet (se også kommunisme)

Siv Jensen (f. 6.6.1966), datter av den mer kjente Jens Book Jensen, er for tiden LEDER (har vært formann, men vi har tvilt, vi har det, og nå er det endelig vedtatt på landsmøtet at Siv ikke er mann, det var det vi visste), Siv kunne umulig være formann i FrP, og jobber for å fristille alle representanter i partiet i enhver sak så partiet til syvende og sist ikke mener noe konkret i noen saker og dermed kan bli et parti for alle, både folk flest, vanlige folk og gjerne en neger eller to, men helst ikke flere enn det. Kjent for sitt gode humør og forhold til Kiss.

Atferd[rediger]

Hun lokker barn til sin lille hytte i skogen før hun kjeder dem fordervet med diagrammer om eiendomsskatt og bompenger, for så å sende dem hjem igjen med FRP buttons på jakkene sine. Tilslutt lager hun grøt som hun mater til nissen på låven. Siv Jensen er egentlig en snill liten alv som gjør sitt beste for å få jul hele året.

Bakgrunn[rediger]

Siv 'Gudinnen' Jensen ble født i Skyrim en vakker solskinnsdag med kallenavnet Stiv Mensen:). Hun ble med i NS for å fullføre oppdraget om å frelse Norge fra innvandrere som lever på DIN skatt og Kristin Halvorsens onde oppdrag i å være ond. Ettersom tida gikk, måtte hun drepe alle i NS fordi de stekte pølsene aldri ble skikkelig grillet. Hun hadde da mange catfights med Kristin "jeg-horer-megselv-til-KimJongIll" Halvorsen, hun vant hver eneste gang og avsluttet med ett flygende lugge-kast. Kristin Halvorsen ble så sjalu at hun startet SjalusiensVenner for prostituerte og enslige, svaksynte mødre i bygningsbransjen. Kristin Halvorsens oppdrag i SV er å gjøre alt det Gudinnen gjør motsatt. og er søstra til Jack Jensen og Siv Jensen hadde ikke en barndom. Hun levde 3 dager som barn og ble frelst til å vokse opp på 1337 minutter Siv Jensen er selv fullstendig klar over at FrPs politikk vil rasere og ødelegge dagens Zimbabwe, men dette synes hun bare er gøy. Hun fikk nemlig ikke utløp for slike følelser i løpet av sin korte barndom. Denne aktiviteten foretas i samarbeid med landets kjære leder, Robert Mugabe, som ved sist valg fikk 187 % av stemmene.

Siv Jensen er dessuten kjent for sitt sprudlende humør og har alltid et smil på lur. Dette skyldes trolig at hun var den første til å observere noen som gikk med avsagd hagle festa til venstre bein ved hjelp av lilla teip. Nevnte vedkommende skal samtidig ha forsøkt å ta på seg en blå genser med en gaffel i øret. hun er også med i pensjonistpartiet

siv jensen er også gift med en bavian fra Øverskogen. (bor helt øverst) Denne bavianen er en dame, så teknisk sett, er Siv Jensen lesbisk

Ikke bare mørkhudet mennesker[rediger]

Mustafa-brevet ble Stiv Jensens første møte med FrP. Brevet fra Jensen var skrevet av en terrorist som skulle komme til Norge og spise mange norske barn og kaste resten ut med badevannet. Carl I. Høye grep sjansen begjærlig og leste brevet høyt for det norske folk. Det var på dette tidspunktet det tidligere negerfiendtlige partiet bestemte seg for isteden å legge muslimer for hat, siden Lionel Richie hadde tatt noe av brodden bort fra negerspøkelset med "Say you, say me". Tidligere hadde man bare hatt Stevie Wonder, som tross alt fikk sympati mer på grunn av at han var blind enn fordi han var neger. Og hvordan kunne han se at han var neger når han var blind? På grunn av Mustafa-brevet gjorde FrP et brakvalg, og verden kom for første gang siden krigen til Norge. Ingen ville høre på Jensen da hun samme år fortalte om personen nevnt i forrige avsnitt.

De senere år[rediger]

De senere år har verden vært en del av Norge i mange år, og Siv Jensen har vendt blikket utover. Hun kjempet en hard kamp for å beholde tittelen Formann da hun ble valgt til å lede FrP, siden verden kan være et vanskelig sted for kvinner, og hennes mål er et Norge hvor alle kan gjøre som de vil. Hun ønsker også å gjøre verden til et offisielt fylke i Norge, og ved å få ordførervervet i fylket kan man etter hvert utvikle søppelplasser og gjenvinningsanlegg der, og da samtidig bli kvitt mye av måkeplagen og fugleinfluensaen langs norskekysten. Torrevieja vil få status som én av fylkets viktigste kommuner.

Det viser seg også at Siv sammen med Michelangelo fant opp kebabpizzaen. Siv Jensen har også kols, kreft, ADHD, MS og downs-syndrom. Det sies at hun hadde en hund som het Løsa, men ho døde av for mye strap-on sexHomofili[rediger]

Det har i en årrekke versert rykter om at Stiv Jensen er homofil, men dette ble slått kraftig til veggs da det kom frem at hun tvert imot er lesbisk. En rekke kompromitterende bilder ble lagt ut på internett etter at mobiltelefonen hennes ble stjålet på utestedet London i Oslo, men til tross for flere klare ansiktsbilder nekter Gerd-Liv Valla fremdeles for å ha gjort noe galt. Valla skadet akillessenen sin da hun forsøkte å forfølge mobiltyven, og kommer seg kanskje aldri ut av sengen igjen. hun elsker Jens Stoltenberg. Bill Clinton elsker også Jens Stoltenberg.


Eldreomsorg[rediger]

Etter at både negerspøkelset og muslimske terrorister har mistet noe av slagkraften ønsker Siv Jensen nå å satse på å overtale senil demente velgere til å stemme på FrP. Hypotesen går ut på at krigens barn er den gruppen som lettest lar seg friste av å endelig få smørøye i grøten og sukkerdryss på brødskiven. Satsningen på ungdom som ennå ikke har rukket å påbegynne utdannelsen er fremdeles et satsningsområde, og Jensen gjør fremdeles gode skolevalg, spesielt i gruppen "valgfag Spansk".

Fremtid[rediger]

Siv Jensen har etter valgnederlaget kommet med et løfte. Hun sverger at hun skal la skjegget gro til hun blir statsminister, med andre ord: Hun vil nok ende opp med skjegg. Det er også dukket opp konspirasjonsteorier om at FrP og Siv Jensen prøver å fremstille et nytt virus kalt Siv/Aids. Dette viste seg å være et datavirus som skulle ødelegget Stortingets sikkerhetssystemer, slik at alle Jens Stoltenbergs hemmeligheter kunne frigis til offentlig fornøyelse. Viruset slo feil da det i utgangspunktet ikke fantes noe sikkerhetssystem. Hun la derfor ned prosjektet og solgte det til WikiLeaks. Det er også spekulert på om hun kan bli en ny mob i Minecraft.

Lenker[rediger]

Eksterne lenker[rediger]

Relaterte personer og organisasjoner[rediger]