Sjøormen i Numedalslågen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Det finnes en myte, om et monster som er så stygt og grusomt, at man ikke vil nevne det ved navn. Derfor kalles det bare sjøormen i Numedalslågen. Noen har også kommet med økenavn som "Låggi", "Låggen" og lignende. Hvorvidt sjøormen godtar disse navnene eller ikke, er fortsatt meget uvisst, siden den ikke lyder noen av disse navnene, tydeligvis.

Hvordan en sjøorm kom seg opp i denne lille elva, er et digert mysterium for folk, og for ormen selv. En dag var den der, rett og slett. Eller, det kunne også ha vært ei natt, dette er man ikke helt sikre på, siden ingen har sett ormen. Det eneste som er sikkert, er at den kom dit en gang ingen så at den kom. Det viktigste er at alle veit den er der.

Befolkningen og monsteret[rediger]

Det har lenge vært spekulert på om man rett og slett burde søke etter dette monsteret der i dypet. Problemet er at man er sikre på at man da vil gjøre monsteret så sint, at det spiser opp hele Numedalen. Man har også vært innom tanken på at man enten skal få Chuck Norris, Lars Monsen eller MacGyver til å undersøke. Nå vurderes det om de tre skal bli sendt inn som et team. Da ingen av disse jobber på team, så blir dette svært vanskelig.

Angry Birds-konspirasjoner[rediger]

Man mistenker at det er monsteret som brakte Angry Birds med seg. Dette fordi de dukket opp på omtrent samme tid. Dette støtter også en vill teori om at monsteret falt fra himmelen, og ned i Lågen. Noe som igjen støtter en teori om at sjøormen på mystisk vis ble fraktet opp av sjøen, opp i luften, for så å bli sluppet ned i Lågen. Teorien går ut på at da Angry Birds startet sin utvandring fra sitt hjemland, så fløy de, med sjøormen mellom seg. De skulle egentlig ha flydd den til et annet hav, men da de kom over Lågen, så ble de så slitne at de slapp sjøormen ned. Siden sjøormen bare dukker opp en gang hvert hundrede år, så slo de seg ned i Numedal. Der har de levd siste årene med å jakte på griser, samt vente på at sjøormen igjen skal sprette opp, så de kan ta den med seg.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!