Sjiraff

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Hans kan befinne seg som sjiraff. Han er også oppfinneren av den såkalte paringsdansen til sjiraffene, der de springer rundt som små barn og vifter med penisene. Sjiraffen (Giraffelmed dingaffelvaffel), også skrevet gruff, er et afganistansk, gullfisktyggende, femtåede klovnedyr. Desse er ekstremt laaange dyr de når helt ned til bakken og opp til hodet. Sjiraffer har forskjellige navn pga. hobbyene dens. Nettsjiraffer liker å sitte på internett hver dag i 23t.Høye sjiraffer går på puber og drikker seg dritings hver kveld. Tynne sjiraffer har anorexia( Uheldigvis har dette blitt en trend hos sjiraffer akkurat som oss mennesker) og rynkesjiraffer som eneten er påvirket av passiv røyking eller røyker selv.

Egenskaper[rediger]

Hans er ei stor ku med lite jur og stutt hals til å vere sjiraff med tiss mellom beina. Den kan veie mye mer enn ei ku og spise mye mer enn ei ku. Hans har stor nese. Den kan innholde inntil 3 liter med snørr og har 3,5 millioner nesehår også. Hans liker å slikke på folk det gjør den fordi at den egentlig er kjøtteter så viss en sjiraff slikker på deg uten å spise deg betyr det at du er totalt ufyselig, illeluktende og av dårlig kvalitet. Hans kan også kamuflere seg ved å skifte farge etter miljøene noe som gjør den til en dyktig jeger. Hans har den lengste halsen i verden. Halsen er til for at sjiraffen kan beite på elg og froskar nede på bakken. Om vintrane flyr dem vestover for å beite på elgen i Alaska og Canada. Sjiraffen legger egg i bergvegger utved kysten. Ved fullmåne samles dem på en bestemt plass for å danse ”Sjiraffdansen”. Sjiraffen er totalt fredet i Norden, men i Amerika og Asia er det organisert jakt på dem. Sjiraffer liker å spise deg i en stor bit, med skje.

Sjiraffen ble under andre verdenskrig ansatt av Adolf Hitler for å spionere på folk i høye bygninger. hei

Sjiraffer er også meget dyktige fotografer, de kan ta bilde mye høyere oppe enn et vanlig menneske. Biola er et veldig giftig stoff for sjiraffer, det kan føre til heftig avføring.

sjiraffer liker også jhon cena fordi han en gang kræsjet inn i landet deres pga han ble K.O'et av "The Rock" Ifølge radardata fra det sjiraffiske forsvaret kom john cena ut av kurs kort tid etter at han hadde kommet inn i landet

Lignende arter[rediger]

[[1]] Skikalabusen er en lignene sjiraffart.


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!