Skolen

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Skolen bedre kjent som Helvete eller fengsel bare mye verre.


Positive ting om skolen.

Skolen er et bra sted til og kline og ha sex.(spesielt på toalettet)


Skolen er ett fælt sted med pedofile lærere og en helt SYK rektor! Et annet ord for skolen er torturleir. Skolen blr ofte sammenlignet med fangeleirene under krigen. Rektoren og lærene blir ofte sammenlignet med Hitler og morra di. Rektoren er allahs høyre hånd. Han har full kontroll og kan gjøre akkurat slik han vil. Rektor kan kaste elever ut fra 1. etasje og nedover, og kan samtidig ha full kontroll over foreldre og foresatte(Satan har virkelig taket på denne.) Rektor har samtidig full kontroll over Al Quida, NASA og Hæren og kan gjøre en rask og effektiv slutt på alle motstandere. I tillegg til dette, får alle rektorer utdelt nødvendig utstyr til jobben. dildo, sexpiske og slikt(bazoka om nødvendig) og selvfølgelig godt med ammo.

Læreren ( også kalt for han-han-vet) er Djevelens venstre hånd, og kan enkelt jernevaske elevens foreldre. Det er de som bestemmer om klasserommene skal bli brukt som torturkammer eller ikke( ytterst få velger alternativ B.) I tillegg til dette, bestemmer de enkle regler med "passende" straff:

  • For sent til time- 1000 piskeslag
  • Upassende komentar til lærer- vaktmesteren tar seg av det ( stikkord; pistol, pisk, spikerpistol, torturkammer og strømmstol)
  • Ikke fulgt med i time- varetekt i 1-2 uker uten mat
  • Ikke gitt innlevering- klem
  • tullet i timen - hals kutt
  • være syk- umiddelbar henrettelse (som å brennes, å bli kastet ned et stup eller rett og slett bli skutt) men i varianten av skyting er det først ett skudd i hver hånd og i hvert bein også oppi ganen.
  • etter dette kommer du også i helvete som er en straff verre enn alt dette til sammen

Lærere får også alt nødvendig utstyr til jobben, den eneste forskjellen er at her får de bare G36c, deagle, pisk og machete- kniver.

Vaskedamene er demonene fra helvete som gjør kort prosses på alle offere som skulle måtte gå forbi. De røyker enten CO2 eller svovelgass, og silluit bang blir byttet om med en blanding av eddikk og syre. De holder kommunikasjonen med helvete gjevnt og trutt hele dagen, og er for det meste drita hele 24/7. Vaskedamene blir ikke gitt noe våpen, ettersom de dagelige hundre literene med øl og brennvin egner seg bra.

Vikarene er Bin Ladens bombemakere, med i hvertfall et mål for dagen. SIVILE OFFERE. De er omtrent 99% jernevasket, 50% terrorist og 150% termonator og sier ikke stort mer enn setninger som ligner på " Die mutther fucker!". I løpet av dagen blir rundt 5-8 personer bortkommene og de andre gjennværende må til psykologen dagen etter. Vikaren er lettere sagt en drapsmaskin som tenker på omtrent samme måte som George W. taendush, og som skjeldent nøler på om de skal la deg få slippe strømmstolen eller ikke.

Vaktmesterne er djevelens selvmordsbombere, som forårsaker de fleste (ikke)falske brann alarmene. De skyter alle som kommer innenfor skolens område fem minutter for sent. Grunnen til at flere og flere går over til å være nerder er simpel. Vi vil bare overleve skoledagen. Vaktmesterene er de som oftest har flest våpen. Ettersom ingen for lov til å entre bomberommet, er det som oftest der våpnene blir bevart. Fordi der er det akkurat plass.


Lettere sagt er skolen verdens største torturkammer for og plage mindre barn PS:send elever på skolen. vi savner fortsatt 400 elever etter et ekorn tok lunsjen til en lærer..


Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!