Skolisse

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk


En Skolisse (Bootlithium Lissetreria) er en mystisk skapning som opprinnelig bor i skogen, gjerne under mose eller steiner. Den har senere blirt eksportert til utlandet, noe som har skapt store problemer innenfor miljøene og ødeleggelse uten like. Skolisser er naturlig voldelige vesener, og man blir oppfordret til å unnvike all kontakt med. Skolissen er en nær slektning av Sko og Plastikken På Tuppen Av Skolissen. Man ser oftest skolissen i fuktige områder med underlige lukter i Skandinavia, Sør-Amerika og Timbuktu.

Skolissen ble først oppdaget i India av MacGyver 1. september i 1992. Når han løp for å unnslippe Habbal Allakh Ba, etter å ha besudlet hans Hamiil Al Hallakh (Som på Qualabakkhah betyr Hallikens Leketøy eller Prostituert. MacGyver ble kneblet av skolissen mens han løp som hadde festet seg til joggeskoene hans, falt ned i et hull og unnslapp Habbal Allakh Bas vrede. Etter denne oppdagelsen startet MacGyvers gode venn Peter Thornton opp Føniks Stiftelsen i 1985 for å sto imot slike terroraksjoner fra vesener som Skolissen.

Skolissen har lenge blitt sett på som en av hovedmistenkte til mange drap gjennom tidene, for eksempel drapet på John F. Kennedy, Martin Luther King Jr. og Abraham Lincoln. Alle sakene hadde samme signatur, nemlig at det alltid lå igjen et par med sko. Skolissen har mange ganger møtt retten, men med sterk overbevisning og gode advokater, blitt sluppet ut og anklagene nedlagt.

(Mer informasjon vil bli skrivd når forfatteren er ferdig med å spise chillinøtter. Takk for deres tålmodighet).