Skrapelodd

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Skarpelodd.jpg

En pappbit folk kan være villige til å bruke opp hele lønna på, for å skrape frem 3 like symboler og dermed vinne nok stål til å dekke inn igjen det man brukte på skraplodd.

Bak på loddet står det hvor mange premier som finnes av hver type, men det det ikke står er at alle lodda med de 3 høyeste gevinstsummene ligger i en safe på Fort Knox.

Det finnes ulike typer skrapelodd.[rediger]

  • standard flaxlodd
  • standard uflaxlodd
  • Griseflaks-lodd er flaks-lodd for griser eller de som griser ved matbordet. De gir deg rabatt på Griseflax airlines (slagord- fordi griser KAN fly. Ønsker du fallskjerm koster det deg 2000 ekstra).
  • Skrap-lodd (vinn 2 tonn skrapjern)
  • Mullah Krekar-skrapelodd (skrap frem 3 turbaner, og vinn en rådgiver time med Brynjar Meling
  • Skrapesyke-lodd (hvis du får tre like methoxycinnamate-atomer får alle sauene dine skrapesyken og vil gi deg store økonomiske problemer med deres maniske lengsel etter skrapelodd)

Skrapelodd er faktisk laget av Skrapeloddmannen,fetteren til Lommemannen. Han har en ond plan om å ta over galaksen, og den eneste måten han kan det, er med superkrefter. Stadig får han større og farligere krefter som blir sugd inn for hvert lodd som blir skrapt opp med en mynt eller en nøkkel, derfor råder jeg alle om å skrape med neglene. Galaksen, eller kanskje til og med planeten står på spill.

Skrapelodd må ikke forveksles med Skraplodd

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Large sauce kjottkake.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.