Slaskedommen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Fire polakker som akkurat har konvertert til slaskedommen og feirer dette med alpehorn.
Slakenes Broderskaps emblem.

Slaskedommen er et hellig broderskap og livssyn som baserer seg på kompromissløs latskap. Det er forankret i et grunnleggende behov hos mannen for å være lat og bli underholdt. Synet har forakt og avsky for alt som kan betegnes som mainstream og uintelligent, deriblant idrett og forfengelighet.

Etymologi[rediger]

Ordet «slask» kommer fra det svenske språket i form av «slabb». Det kan også spores tilbake til engelske «slob» og irske «slab». Synonymer for slask er; Slabbedask, slubbert, uvøren. Alle disse ordene har i utgangspunktet en degraderende og nedsettende betydning. Slaskedommen hedrer og glorifiserer individualisme, kontrakultur og latskap. En slask er en sterk person som ignorer og latterligjør alt som ses på som trendstyrt og uintelligent.

Grunnlegende prinsipper[rediger]

Latskap er et vanlig personlighetstrekk hos menn. Store deler av dagens unge gutter avviker fra tanken om latskap, til fordel for feminine og uintelligente interesser; Solarium, forfengelighet og idrett. Derfor er slaskedommen en motpol til dette. Istedenfor fordrer slaskedommen triviell kunnskap, teknologi, latskap, gaming og kjøretøy. Dette ses på som sunne interesser.

Slaskedommen mener at latskap, individualisme og interesse i mannens naturlige gjøremål; Søvn, mat, bil, tv, kvinner og gaming, er sunt. Disse 6 momentene, kalt kjøttet, er i følge slaskedommen plassert oppe på livets hjul, kalt pizzaen. For å i det hele tatt leve et godt liv, må hver av disse momentene dyrkes og praktiseres i hverdagen. Jo mer disse interessene dyrkes, jo bedre vil slasken føle seg. Pizzaen vil da etter hvert snurre mer og mer rundt og bli om til et festmåltid, kalt "§lask".

Trendhoreri[rediger]

Slaskedommen hevder at samtidens største tragedie er trendhoreri. Samfunnet oversvømmes med uintelligent og overfladisk propaganda. Slaskedommen stempler dette som uintelligent, upersonlig og undermenneskelig. En person som ikke er slask er en random. Randomer er personer uten personlige særtrekk, sære interesser, er uvitende eller overfladiske. Slaskedommens ultimate mål er å utrydde alle randoms for å få en verden med kun intelligente.

Broderskapet[rediger]

Slaskedommen er som kjent et broderskap. En kan kun bli medlem via anbefaling fra et tidligere medlem. I tillegg til at man må bevise at man er en slask. En kan søke medlemskap i broderskapet på nettstedet Slaskenes Broderskap

De 10 bud[rediger]

1. Du skal ikke løpe.

2. Du skal elske pc'en over alt annet.

3. Du skal drikke

4. Du skal elske å mobbe chinese farmers

5. Du skal klandre alltid Ahmed for hentai!

6. Man bruker ALDRI Windows Vista Home, Windows XP Home, Linux: Novell eller Windows ME

7. Du skal være litt drittsekk

8. Du skal alltid stille opp for dine medslasker, hvis ikke er du judas

9. Du skal aldri være trend-hore

10. Du skal være "aktiv" på våre forum Slaskenes Broderskap

SLASKEDOMMEN